VELIKI USPJEH

JUTARNJI.HR OBORIO SVE REKORDE POSJEĆENOSTI U samo jednom danu naš portal posjetilo čak 742.026 stvarnih korisnika!

Naš portal već standardno drži prvu poziciju po otvaranju stranica među news portalima

Prema podacima DotMetrics istraživanja, portal jutarnji.hr u srijedu 8. srpnja oborio je sve rekorde posjećenosti!

Broj stvarnih korisnika koji su u samo jednom danu portalu pristupili iz Hrvatske popeo se na vrtoglavih 545.961 što je do sada najveći zabilježeni broj među svim portalima.

Zanimljivo je i da su tog dana svi korisnici zajedno na portalu proveli ukupno 95.257 sati ili gotovo 11 godina.

Jutarnji.hr već standardno drži prvu poziciju po otvaranju stranica među news portalima, a prijašnji rekordi opet su oboreni – s čak 4.197.962 prikazanih stranica, odnosno čak 730.889 više nego prvi sljedeći portal, naša top pozicija dodatno je učvršćena.

Svi ovi pokazatelji posjećenosti iz Hrvatske, jednako su rekordni i kada se gleda ukupna posjećenost iz Hrvatske i svijeta. Ukupan broj svih stvarnih korisnika koji su u jednom danu posjetili portal jutarnji.hr iznosi 742.026 što definitivno predstavlja najveći uspjeh među portalima.

Oni su pak stranice portala otvorili čak 5.342.659 puta i na njima proveli 125.555 sati.

Ovakav doseg još je jedan od dokaza da jutarnji.hr ima vjernu publiku te da kvalitetan sadržaj, autorski članci te istraživački pristup temama privlači i sve veći broj novih korisnika.

Ovim putem svima zahvaljujemo na dolasku, a kako bi vaše korisničko iskustvo bilo još bolje te zadovoljstvo portalom veće, uskoro ćemo vam predstaviti jedno iznenađenje. Stay tuned!

Pogledajte grafiku ( klik na sliku za veću infografiku):

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 10:07