REAKCIJA MINISTRA

JAKOVINA O JOVEV I MERZEL 'Ministri nisu ti koji istražuju, koji tuže i koji sude'

Rekao je to Jakovina komentirajući medijske špekulacije kako je on taj ministar kojemu je Jovev, bivša predstojnica kabineta županice Merzel, već prije rekla podatke o nepravilnostima u županičinu poslovanju

ZAGREB - Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina danas je medijske napise da je on ministar kojega je Jasmina Jovev već prije upoznala s nepravilnostima u poslovanju sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel komentirao riječima da nisu ministri ti koji istražuju, tuže i sude.

OTKRIVAMO: Zviždačica Jasmina Jovev obratila se ministru Jakovini: Javila mu za sve afere županice

"Bez komentara. Ali ću reći samo jednu rečenicu. Ministri u Vladi Republike Hrvatske nisu ti koji istražuju, koji tuže i koji sude.

Institucije države imaju posao koji rade i odradit će ga na najkvalitetniji način, to ne rade ministri u Vladi", rekao je Jakovina komentirajući medijske špekulacije kako je on taj ministar kojemu je Jovev, bivša predstojnica kabineta županice Merzel, već prije rekla podatke o nepravilnostima u županičinu poslovanju.

Jakovina je ogovarao na pitanja novinara nakon predstavljanja detalja natječaja "...jer najbolje dolazi iz prirode", koji je organiziran u povodu Međunarodne godine obiteljske poljoprivrede, a kojim tvrtka dm želi pronaći obiteljsko-poljoprivredna gospodarstva čijim će ekološkim proizvodima pružiti marketinšku podršku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 03:05