ZABORAVLJENA

Jadranka Kosor razočarana što nije pozvana na ručak: ‘Zato su zvali Dalića koji je izgubio od njih...‘

Nakon potpisivanja Ugovora o nabavci Rafala, Macron se uputio na radni ručak u Esplanadu

Jadranka Kosor i Francois Fillon
 

 Bruno Konjevic/Cropix

Nakon susreta s predsjednikom Zoranom Milanovićem i potpisivanja Sporazuma o strateškoj suradnji Hrvatske i Francuske te Ugovora o nabavci Rafala s premijerom Andrejem Plenkovićem, francuskog predsjednika Emmanuela Macrona očekuje radni ručak u Esplanadi.

Domaćin ručka je premijer Plenković, a na njemu će sudjelovati i osobe iz javnog, gospodarskog, kulturnog, znanstvenog i sportskog života koje povezuju Hrvatsku i Francusku, poput Miroslava Ćire Blaževića, Tereze Kesovije, Zlatka Dalića i drugih.

Korisnici Twittera primijetili su da na ručak nije pozvana bivša premijerka Jadranka Kosor, koja je s bivšim francuskim premijerom Francoisom Fillonom tada potpisala Strateški sporazum, Deklaraciju i Akcijski plan o suradnji.

"Koliko vidim, Jadranka Kosor nije na svečanom ručku iako je s Francoisom Fillonom, tada premijerom, potpisala prvi strateški sporazum RH i FRA", napisala je korisnica Twittera, a ubrzo joj je odgovorila i sama bivša premijerka.

"Točno. Premijer Fillon bio je prvi francuski premijer koji je došao u RH. Potpisali smo Strateški sporazum, Deklaraciju i Akcijski plan o suradnji. No, dobro. Na ručak je pozvan Z. Dalić koji je izgubio od Francuske 2018. u Moskvi", odgovorila je Kosor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. studeni 2022 21:10