GORDAN JANDROKOVIĆ

‘Izuzetno nam je žao što hrvatska nogometna reprezentacija nije uspjela dobiti Italiju‘

‘Ovo je najbolja generacija hrvatskih nogometaša koju smo imali, zahvalni smo im na svim velikim rezultatima koje su ostvarili‘, rekao je Jandroković

Gordan Jandroković

 Goran Mehkek/Cropix

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u utorak je, prije nastavka sjednice, izrazio žaljenje zbog propuštene pobjede hrvatske nogometne reprezentacije u jučerašnjoj utakmici protiv Italije, no istaknuo je da je ona najbolja generaciju nogometaša koju je Hrvatska imala.

"Izuzetno nam je žao što hrvatska nogometna reprezentacija nije uspjela dobiti Italiju. Dijelile su nas sekunde od trijumfa i ulaska u osminu finala, ali to je sport, događaju se pobjede i porazi, radost i tuga", rekao je Jandroković.

Izborniku Zlatku Daliću i njegovim igračima poželio je da i dalje budu jednako uspješni kao i na prethodnim prvenstvima.

"Ovo je najbolja generacija hrvatskih nogometaša koju smo imali, zahvalni smo im na svim velikim rezultatima koje su ostvarili. Vjerujem da će biti još puno rezultata koje će nas učiniti ponosnima", kazao je predsjednik Sabora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 12:05