‘SEKS SKANDAL‘ U SPLITU

Ivošević dao izjavu policiji: ‘I ja imam pravo s nekim razgovarati. Suludo mi je da se imputira da je tu išta bilo‘

Bivši zamjenik splitskog gradonačelnika rekao je kako se on druži s ljudima od ranih 20-ih do 40-ih godina

Bojan Ivošević
 

 Nikola Vilic/Cropix

Bivši zamjenik splitskog gradonačelnika Bojan Ivošević je oko 17 sati izašao iz policijske postaje u Splitu, javlja Dnevnik.hr. Istražitelji i dalje istražuju splitski 'seks-skandal', izvijestio je reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič, a Ivošević je bio svjedok nakon prijave koju je podnio bivši gradski vijećnik Luka Baričić.

- Znam da se s nekom curom dopisivao od početka petog mjeseca, da su ga uvjetovale oko mene. Meta nije bio direktno on, nego da ja napravim nešto pogrešno, što bi zahtijevalo moju momentalnu ostavku, rekao je Ivošević.

Ističe kako on nije htio razgovarati s njima dok ga Baričić "sedmi put nije zamolio jer ga je cura molila". Nakon što ga je novinar pitao zašto je zvao maloljetnu djevojku na sladoled, Ivošević je zastao pa rekao da "tada nije znao koliko ima godina".

- Imam 31 godinu. Družim se s ljudima od ranih 20-ih do 40-ih godina. Vi stvarno mislite da ja ne mogu pričati s ljudima od 17 godina?, pitao je Ivošević.

Na pitanje je li istina da drži Ivicu Puljka u šaci, Ivošević je rekao da je to - Kerumova floskula.

- To je najveći kompliment, unatoč tome što netko plasira neistine, kazao je Ivošević na komentar da ga se Puljak ne odriče.

Dodao je da će odstupiti tek kada nešto nažao učini građanima ili ošteti javni interes. Kaže kako je politički čist.

- Nisam prekršio zakon. Da se radilo o eksplicitnim snimkama... I ja imam pravo s nekim razgovarati. Suludo mi je da se imputira da je tu išta bilo, poruke su javne, napominje Ivošević.

Osvrnuo se na izjavu Željka Keruma da je Puljkova stranka retardirana. - Njegov rječnik najbolje govori o njemu, smatra Ivošević.

Na pitanje misli li da će nova afera naštetiti u kampanji, Ivošević je rekao da građani vide tko radi za interes grada, a tko za privatni džep. Po Ivoševiću, iza svega stoji Tonći Omrčen, splitski poduzetnik s kojim se vlast Ivice Puljka sukobljavala u vezi s parkingom na Gripama nad kojim ima koncesiju.

- Dan prije izbora je ugovor za parking potpisan mimo znanja gradske vlasti i višemilijunski oštetio grad, rekao je Ivošević.

Seksualna afera izbila je sinoć nakon što je Večernji list objavio prepiske s eksplicitnim audio i video sadržajem između bivšeg dogradonačelnika Ivoševića, bivšeg gradskog vijećnika Baričića s navodnom Aleksandrom iz Srbije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2023 15:46