NOVI TURISTIČKI PROJEKT

ISTINSKI DOŽIVLJAJ ZAŠTIĆENE PRIRODNE OAZE Uspješno spojeni smještaj u prirodi te prirodne ljepote parkova prirode i nacionalnih parkova

 
 CAMPINGinPARKS.eu

Koliko ste nacionalnih parkova i parkova prirode posjetili do sad?

Hrvatska ima osam nacionalnih parkova, 11 parkova prirode i veliki broj prirodnih rezervata. Velika većina nas posjetila je barem jedan dio od tog neprocjenjivog prirodnog bogatstva.

Međutim, postavlja se pitanje - koliko ste istinski doživjeli te zaštićene prirodne oaze?

Ne samo kao redovni posjetitelj, nego gledajući buđenje ili smirivanje prirode s izlaskom ili zalaskom sunca? Koliko ste duboko osjetili okuse, mirise i zvukove prirode u proljeće, ljeto, jesen ili zimu? Kojim ste se aktivnostima bavili u parkovima prirode i nacionalnim parkovima?

CAMPINGinPARKS.eu
Park prirode Telašćica

CAMPINGinPARKS.eu

Obično je odgovor i opravdanje da živimo jako ubrzano, da život jednostavno prolazi pokraj nas i da za sve te lijepe i poželjne doživljaje nemamo dovoljno novca ili vremena ili...

CAMPING near PARKS in CROATIA projekt je koji spaja nacionalne parkove i parkove prirode s aktivnostima i pristupačnim smještajem na kamp parcelama ili u mobilnim kućicama u neposrednoj blizini netaknute prirode parkova.

KARTU PRIRODNIH LJEPOTA HRVATSKE, kao i sve bitne informacije o parkovima i kampovima u blizini parkova, možete pronaći na www.CAMPINGinPARKS.eu i u pripadajućoj brošuri.

Istinski doživite prirodu. Budite aktivni u bilo koje doba godine. Osjetite okuse, mirise, zvukove i promjene u prirodi. Spavajte zagrljeni s prirodom i probudite prirodu u sebi!

CAMPINGinPARKS.eu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:20