PODUZETNIK PROTIV SUSTAVA

Ispred suda u Zagrebu provozao plakat s fotografijama sudaca i državnih odvjetnika: ’Krivi ste za moju kalvariju’

Protiv njih je već prosvjedovao ispred zgrade Županijskog suda u Osijeku

Jumbo plakat s imenima suca i odvjetnika ispred Županijskog suda u Zagrebu

 Ivanka Toma

Osječki poduzetnik Marijan Ravlić nastavio je svoj prosvjed protiv, kako tvrdi, "udružene zločinačke organizacije" u koju je uvrstio osobe iz pravosudnog sustava.

Tvrdi, naime, kako je njegova tvrtka Rams otišla u stečaj zbog nemogućnosti naplate duga od 2,3 milijuna kuna od Đakovačko-osječke nadbiskupije i osječkog Caritasa. Tvrdi da nije mogao naplatiti obavljene radove na duhovno-rekreacijskom centru "Emaus", kod Valpova, a odgovornima za to smatra osobe iz pravosudnog sustava.

Protiv njih je već prosvjedovao ispred zgrade Županijskog suda u Osijeku isticanjem jumbo plakata s fotografijama i imenima osoba koje smatra odgovornima za svoju kalvariju. Tu su suci i državni odvjetnici. Kod svakog imena je naveo za što ga konkretno smatra odgovornim.

Danas je istu poruku s istim jumbo plakatom provezao ispred zgrade Županijskog suda u Zagrebu.

Poduzetnik Ravlić je u nekoliko hrvatskih gradova prosvjedovao na ovaj način, a poručio je i da će nastaviti s prosvjedom dok cjelokupnu hrvatsku javnost ne upozna sa svime što se dogodilo i svim akterima svoga slučaja, odnosno ljudima iz sustava koje smatra odgovornim što je njegova tvrtka otišla u stečaj jer nije mogla naplatiti potraživanja. Cilj mu je raskrinkati odgovorne, te na kraju naplatiti obavljeni posao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:33