NETOČNE INFORMACIJE

Ispravak članka ‘Sudac Kovačić sve priznao Uskoku, na tajnim snimkama i Kujundžićeva žena, evo što je tražila‘

Tatjana Kujundžić
 Biljana Gaurina/Cropix

Na zahtjev Tatjane Kujundžić objavljujemo ispravak informacija objavljenih na portalu www.jutarnji.hr dana 19. veljače 2021. godine, u članku pod naslovom 'Sudac Kovačić sve priznao Uskoku, na tajnim snimkama i Kujundžićeva žena, evo što je tražila'.

Objavljene informacije u predmetnom članku u kojem se spominje naša stranka gđa. Tatjana Kujundžić nisu točne.

Netočni su navodi: „Dogovarali su kako da, ovaj tjedan uhićeni stečajni sudac Kovačić, predmet njene tvrtke obradi preko reda.“ . Gospođa Tatjana Kujundžić ni sa kime nije dogovarala tako nešto, već se obratila likvidatoru trgovačkog društva Zidni vrt d.o.o. i s njime razmatrala mogućnost slanja požurnice sudu kako bi se sudski predmet uzeo u rad, a što je legitimno pravo svake stranke u svakom sudskom postupku, pa i pravo gospođe Tatjane Kujundžić, dok nije dogovarano da se njezin predmet obradi preko reda.

Netočni su navodi: „Istraga je, kako doznaje Telegram, slučajno zahvatila i suprugu smijenjenog ministra zdravstva, Tatjanu Kujundžić.“. Ističe se kako posebne dokazne radnje nisu provođene u okviru istrage kao formalnog stadija kaznenog postupka, već u okviru izvida kaznenih djela te kako takve dokazne radnje nisu provođene u odnosu na gospođu Tatjanu Kujundžić, već u odnosu na gospodina Jure Marušića.

Tatjana Kujundžić po punomoćniku

Odvjetnik Mladen Prka

GAJSKI, GRLIĆ, PRKA I PARTNERI ODVJETNIČKO DRUŠTVO d.o.o.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:47