DEMANTI

Ispravak članka ‘Maja Đerek: "Znate li koja je Horvatova zadnja službena izjava? Valjda nećemo čekati USKOK tri godine"‘

Ispravak objavljujemo sukladno Zakonu o medijima (NN 59/04, 84/11, 81/13)

Maja Đerek

 Goran Mehkek/Cropix

Povodm članka koji je 21. veljače 2022. godine pod naslovom "Maja Đerek: ‘Znate li koja je Horvatova zadnja službena izjava? Valjda nećemo čekati USKOK tri godine‘" objavljen na portalu Jutarnji.hr, objavljujemo zahtjev za ispravak informacije Renate Sabo, zastupane po odvjetnici Tamari Sardelić.

„U članku objavljenom na portalu www.jutarnji.hr dana 21. veljače 2022.g. pod naslovom „Maja Đerek: „Znate li koja je Horvatova zadnja službena izjava? Valjda nećemo čekati USKOK tri godine““, objavljeni su neistiniti navodi u odnosu na moju stranku, gđu Renatu Sabo.

U tekstu se za našu stranku neistinito navodi da je „lažirala“ potvrde poslodavaca, insinuira da je počinila kazneno djelo (!), a što je u cijelosti netočno. Točno je da za sva prethodna zaposlenja gđa Sabo raspolaže valjanim i uredno potpisanim potvrdama poslodavaca kojima se potvrđuju navodi iz njenog životopisa, kao i da za predmetno radno mjesto gđa Sabo raspolaže svim potrebnim kvalifikacijama, kompetencijama i radnim iskustvom. O tome ujedno svjedoči kontinuirani rast poslovnih rezultata Državnih nekretnina (samo za 2019.g. prihodi povećani za 17%, rashodi smanjeni za 14%, a dobit povećana za rekordnih 73%), te sva redom priznanja za ostvarena postignuća i pozitivna revizijska mišljenja.

Nadalje, potpuna informacija čitateljima jest da takve navode iznosi osoba kojoj je ugovor o radu otkazan zbog skrivljenog ponašanja i koja je sa neosnovanim prijavljivanjima počela nakon dostave Poziva za obranu odnosno nakon donošenja odluke o raskidu ugovora zbog skrivljenog ponašanja.

gđa Renata Sabo, zastupana po odvjetnici Tamari Sardelić“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:30