INCIDENT U DUBROVNIKU

ISPOVIJEST BEOGRAĐANINA KOJEMU SU UNAKAZILI AUTO 'Cure su se tresle od straha dok smo čekali policiju. Dobro je da nas nisu pretukli!'

'Preporučujem svim Srbima da ne dolaze jer je zbog proslave Oluje atmosfera ponovno pregrijana'
 Dubrovački vjesnik

'Bili smo ranijih dana u Kuparima te na plaži Coral Cava beach na Babinom kuku i nismo imali nikakvih neugodnosti. Tamo je bilo još vozila iz Srbije i Crne Gore i nisam čuo da su imali problema. Bili smo već i u Konavlima, na Pasjači te nije bilo problema. Mercedes je očev, ne znam kako će reagirati na oštećenje. Kad smo to prijavili policiji, došle su dvije patrole, a potom i treće vozilo s krim-inspektorima. Svi su bili OK i vrlo profesionalni, ali to neće riješiti 2.000 eura štete, na koliko ju je u Trebinju procijenio majstor', Ispričao je to vlasnik vozila M.R. za Dubrovački vjesnik .

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska intenzivno radi na pronalasku počinitelja koji je jučer poslijepodne, u ponedjeljak 10. kolovoza, oštetio vozilo beogradskih registracija, odnosno nacionalnih oznaka Srbije, te na njemu oštrim predmetom urezao natpise neprimjerenog sadržaja, a šasija vozila je kamenom oštećena na nekoliko mjesta.

Rekapitulaciju događaja M.R. nastavlja te kaže: - Iskaz smo dali u Policijskoj postaji Gruda. Nakon svega teško ću ubrzo u Hrvatsku. Preporučujem svim Srbima da ne dolaze jer je zbog proslave Oluje atmosfera ponovno pregrijana. Prijatelji u mojoj pratnji prvi su put uopće ovog ljeta došli u Hrvatsku i dosad su bili oduševljeni. Znam, kretena svugdje ima, ali su se djevojke neugodno osjećale dok su ih neki lokalni momci komentirali u negativnom kontekstu. Da, cure su se tresle i od straha plakale dok su na parkingu čekale dolazak policije...

Mladić i njegovi prijatelji su ogorčeni. Kažu da je u svemu jedino pozitivno to što ih nitko fizički nije napao te pitaju kako bi Hrvati ragirali da netko istuče nekog od Dubrovčanina koji su u dresovima s prepoznatljivim kockicama hodali po trgu u Trebinju tijekom telefonskog razgovora čiji sadržaj prenosi Dubrovački vjesnik .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 03:57