HDZ PROZIVA BULJA

‘Ignorira kaznena djela osobe koja ima zadatak skrbiti se o sinjskoj dici. Sramotno!‘

GO HDZ Sinj uputio je dopis u kojem javno od gradonačelnika Sinja Mire Bulja traži da smijeni predsjednicu Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Bili cvitak Sinj

Miro Bulj

 Damjan Tadic/Cropix

GO HDZ Sinj uputio je dopis u kojem javno od gradonačelnika Sinja Mire Bulja traži da smijeni predsjednicu Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Bili cvitak Sinj.

- ‘U današnjem broju Slobodne Dalmacije objavljen je članak kako je Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo neposrednu optužnicu protiv Sandre K-L iz Sinja zbog počinjenja kaznenog djela krivotvorenja javne isprave. U članku se dalje navodi da je imenovana kazneno djelo počinila prilikom prijave na posao u vrtić iako je samo dvadeset dana ranije pravomoćno osuđena na 6 mjeseci zatvora, uvjetno na godinu dana zbog istog djela, stoji u priopćenju.

Tvrde da se radi o "istaknutoj članici MOST-a u Sinju koja je obnašala dužnost županijske vijećnice MOST-a u prethodnom mandatu, te vijećnice u sinjskom Gradskom vijeću".

- Da stvar bude apsurdnija i gora gradonačelnik Sinja, Miro Bulj, kao svoju blisku suradnicu, prije nepunih 6 mjeseci postavio ju je na čelo upravnog vijeća Dječjeg vrtića Bili Cvitak u Sinju, iako je o svim ovim okolnostima imao saznanja iz predstavki koje je dobivao putem gradske pisarnice. I to je ono što najviše žalosti u ovoj cijeloj situaciji – da gradonačelnik Bulj ignorira kaznena djela osobe koja ima zadatak skrbiti se o ustanovi koja brine i odgaja sinjsku dicu. Sramotno!, poručuju iz HDZ-a.

- Gradonačelniče Bulj, pozivamo Vas da prestanete štititi kriminal i kaznena djela u vlastitim redovima, te tražimo da bez odgode i odmah smijenite optuženu predsjednicu Upravnog vijeća dječjeg vrtića Bili cvitak s te dužnosti, stoji u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:29