APEL VATRENIH

Humanitarna gesta Dalića, Bobana i Vukojevića: ‘Uključimo se u akciju i pomozimo Karlu da opet stane na svoje noge!‘

Skuplja se novac za vrlo skupu operaciju u Bangkoku koja bi Karla mogla spasiti

Zlatko Dalić i Karlo Kolar

 Cropix, Mario Barać/MojPortal.hr/

"Pa ja ću dobiti infarkt!"

Tako je reagirala majka Karla Kolara, mladića iz Pakraca koji je prije nešto manje od dvije godine teško stradao u prometnoj nesreći u Pakracu, kada je vidjela da je Zvonimir Boban, legendarni kapetan Vatrenih i Dinama, snimio dirljivu poruku podrške njezinom sinu Karlu. Ta video poruka je na službenoj Facebook stranici našeg portala kao i na našem TikTok kanalu pogledana više od 75.000 puta, piše MojPortal.

Karlo također nije mogao vjerovati da se njemu s takvim toplim riječima obraća Zvonimir Boban osobno.

- Mama, kada se vratim s operaciju u Bangkoku, ostatak života posvetit ću humanitarnom radu - rekao je Karlo svojoj majci dirnut svime onime što se događalo posljednjih nešto više od mjesec dana.

Naime, MojPortal.hr je za Karla prije malo više od mjesec dana pokrenuo humanitarnu akciju kako bi se skupio novac za vrlo skupu operaciju u Bangkoku koja bi Karla mogla spasiti i riješiti ga gotovo potpune nepokretnosti te ponovno ga vratiti na noge. Operacija i rehabilitacija od 50 dana koštaju ukupno 190.000 eura!

Svi vi koji ste na bilo koji način sudjelovali u ovoj plemenitoj akciji, dosad ste gotovo 140.000 eura. Dakle, nedostaje mu još 50.000 da bi u potpunosti pokrio troškove operacije i rehabilitacije.

Tome je, naravno, pridonio i na početku spomenuti Zvonimir Boban, a sad su mu se priključili još i Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije koja se upravo priprema za Euro u Njemačkoj te Ognjen Vukojević, Bjelovarčanin koji je također bio član Vatrenih dok je bio aktivan nogometaš.

Zlatko Dalić je putem portala MojPortal.hr, baš kao i Boban, uputio lijepu poruku podrške Karlu Kolaru iz Pakraca.

- Dragi Karlo, ja sam Zlatko Dalić, puno te pozdravljam! Nadam se da se polako spremaš za Bangkok. Svi Vatreni su uz tebe! Želimo ti puno sreće, dobar i brz oporavak! Svi smo uz tebe, puno pozdrava i čuvaj se! - poručio je Karlu izbornik hrvatske nogometne reprezentacije koja se upravo priprema za odlazak na Euro.

Ognjen Vukojević, Bjelovarčanin i bivši reprezentativac također se uključio u humanitarnu akciju i pozvao putem portala MojPortal sve ljude dobre volje da također pomognu Karlu.

- Dragi naš Karlo Kolar ide na operaciju u Bangkok. Jedina šansa da Karlo prohoda je operacija. Uključite se u akciju i pomozite Karlu. Hvala vam, pozdravlja vas Ognjen Vukojević! - poručio je Bjelovarčanin.

Tako su se Dalić i Vukojević priključili Bobanu koji je Karlu putem našeg portala 3. lipnja poslao video poruku podrške:

- Dragi Karlo, veliki pozdrav! Jako mi je žao zbog nesreće koja ti se dogodila. Znam da si jak, znam da ćeš imati puno snage! Svi zajedno, zajedno s tobom, imamo puno vjere da će operacije u Bangkoku proći dobro! Šaljem ti veliki zagrljaj, u molitvama si još jednog ljudskog bića. Znam da svi koji znaju za tvoj slučaj žele isto tako da se vratiš na noge. Grlim te puno! Drži se, budi jak! Veliki pozdrav od Zvone Bobana! - poručio je Karlu legendarni kapetan hrvatske reprezentacije.

Idemo još jednom pokazati veliko srce i promijeniti još jedan život, Karlu, koji treba biti operiran sredinom lipnja.

Pozivaju sve ljude dobre volje, da donacijama u skladu sa svojim mogućnostima pomognu u prikupljanju potrebnog iznosa uplatama na ovaj račun:

Josip Hudoba

Ulica kralja Tomislava 49

34552 Badljevina

IBAN: HR1223400093511208147 – Račun posebne namjene.

Naznaka: Karlo Kolar humanitarna pomoć

SWIFT adresa (BIC) Privredne banke Zagreb d.d.: PBZGHR2X

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. lipanj 2024 20:55