NOVINARKA U PEČALBI

HLOVERKA ĆE BITI UREDNICA TELEVIZIJE U MOSTARU 'Svi govore da sam sjajna kao iznajmljivačica, ali ja sam novinarka u duši'

 Paun Paunović/CROPIX

U posljednje vrijeme svi odlaze iz Hrvatske, pa sam tako i ja odlučila poslušati savjet premijera koji je na čelu najbolje Vlade na svijetu te ću neko vrijeme provesti na radu u inozemstvu. izjavila je Hloverka Novak Srzić.

Nakon što je proljetos dobila otkaz na HRT-u, sada postaje glavna urednica nove televizije Naša TV, nedavno osnovane u Mostaru.

Uspješni pregovori

- Točno je da smo uspješno okončali pregovore i da ću na toj televiziji biti zaposlena kao urednica. Koju ću točno funkciju imati, javnost će doznati za desetak dana - kaže Hloverka, koja u nove poslovne pothvate kreće najesen.

Dotad će, kaže, nastaviti iznajmljivati sobe turistima u rodnoj Makarskoj. Na televiziji u Mostaru radit će uz direktoricu Željku Kvesić i glavnog producenta Ivana Cigića. Mostarsku televiziju Naša TV osnovali su početkom ljeta hercegovački poduzetnici i tamošnje tvrtke s ukupnim osnivačkim kapitalom od 990.000 konvertibilnih maraka.

Televizija s programom kreće potkraj godine, a Hloverka jedva čeka početak.

- Ni jedan posao nije mi ispod časti raditi, a posljednjih tjedana sam, kako bih mogla preživjeti i vraćati kredite, počela iznajmljivati sobe u mojoj kući u Makarskoj.

Jedva čeka posao

Svi govore da sam sjajna kao iznajmljivačica, ali znam da sam u duši bila i ostala novinarka, da je novinarski posao onaj koji želim i volim raditi i jedva čekam da mu se vratim - ističe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:43