PREPIRKA NA FEJSU

HDZ žestoko udario po Škori i njegovom pokretu: Sramote se, ali ovim su se sada ‘zacementirali‘!

Iz HDZ-a su odgovorili na jučerašnju objavu Domovinskog pokreta koji ih je prozvao da su tajnoj koaliciji s Možemo!
Davor Filipović, Andrej Plenković, Gordan Jandroković
 
 Srdjan Vrancic/Cropix

Iz HDZ-a su maloprije na Facebooku objavili status u kojem su opet oštro udarili po Miroslavu Škori i Domovinskom pokretu. Odgovorili su na jučerašnju objavu Domovinskog pokreta u kojoj su iz te stranke pozvali HDZ i Možemo! da javno obznane navodnu koaliciju. Među ostalim, iz DP-a su u statusu koji je potpisao zamjenik predsjednika stranke, Mario Radić, pozvali Plenkovića i Tomaševića da "legaliziraju Koaliciju za nametanje rodne ideologije!".

Iz HDZ-a im je danas stigao odgovor u kojem navode Domovinskog pokreta nazivaju nebulozama, a Škoru opet prozivaju da mu je jedini zadatak još jednom dovesti ljevicu na vlast što je, tvrde, učinio i s Milanovićem. Podsjećaju i na spot koji je Škoro snimio s reperom koji je ljubitelj fašističke simbolike.

HDZ-ov status niže prenosimo u cijelosti:

"Domovinski parking, ne znajući što bi više od panike, nastavlja se blamirati što infantilnim priopćenjima, što već komičnim koprcanjima Miroslava Škore - šampiona adventskih kućica & izbornih poraza. Nakon što su se u ovoj kampanji već propisno osramotili spotom s reperom koji promovira droge & vrijeđa vjernike i Katoličku Crkvu, nakon što su tu vlastitu sramotu dodatno naglasili „kršćanski“ vrijeđajući obitelj našeg Davora Filipovića, sada su se „zacementirali“ s dvije nove nebuloze.

Prva nebuloza: optužili su nas da u „prešutnoj koaliciji“ s Možemo tobože promičemo tzv. rodnu ideologiju. Očito potpuno bezidejni i u gubitničkom očaju, pokušavaju opet strašiti Hrvate s već davno potrošenim podvalama koje su maliciozno vrtjeli prilikom donošenja Konvencije Vijeća Europe o sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji, kada su „najavljivali“ da će se zbog nje „automatski“ morati uvesti nazivi „roditelj 1“ i „roditelj 2“ umjesto „majka“ i „otac“, da će naše kćeri i sinovi postati „ono“, da ćemo u institucijama i kafićima imati „rodno neutralne“ WC-e itd. I kao što svi znaju, ama ništa od toga nije se dogodilo.

Osim toga, uistinu je licemjerno da upravo oni koji su pozivom da se poništavaju glasački listići u 2. krugu predsjedničkih izbora omogućili kandidatu udružene ljevice, kojeg prijatelji od milja zovu Lex Perković, da zasjedne na Pantovčak sada glume turbo Hrvate i zaštitnike kršćanskih vrijednosti (reper Zizi!) & da drugima podmeću „koaliciju“ s Možemo/SDP.

Druga nebuloza: Škoro je u najnovijem intervjuu kazao da HDZ i Andrej Plenković nikad „nisu htjeli surađivati s njim i DP-om“. Čini se da je već prilično pogubljeni lider Domovinskog parkinga ili zaboravio ili „zaboravio“ što je sam neki dan za Novi list kategorički ustvrdio: „Nakon parlamentarnih izbora Plenković nije mogao surađivati s nama jer mi nismo htjeli s njim. Javno smo mu to rekli prije izbora“.

U laži su Škorine noge! Kao što mu je na predsjedničkim izborima jedina uloga bila pomoći Milanoviću, tako mu je sada u Zagrebu jedina zadaća pokušati oslabiti Davora Filipovića i HDZ & osigurati da ulaskom dvojice kandidata ljevice u 2. krug Tomašević postane gradonačelnik."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:00