PALJBA NA FACEBOOKU

HDZ se obrušio na Milanovića i Grbina: ‘Od njih se mogu očekivati laži i manipulacije‘

‘Milanovićev je bratić poslije 23 godine JNA mirovine postao šef tehničkih poslova u NP Krka. A na stotine je takvih Karijesovih slučajeva‘, rekao je HDZ

Peđa Grbin i Zoran Milanović

 Cropix/

Hrvatska demokratska zajednica u četvrtak je u popodnevnim satima na svom Facebook profilu prozvala predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića i predsjednika Socijaldemokratske partije Peđu Grbina.

Podsjetimo, Milanović je u srijedu ustvrdio da je tzv. afera AP "bitna tema koja mora imati svoj pravosudni epilog". Dodao je da mu afera AP "sliči na otmicu države" te da mu ona "oduzima dušu".

- "Otimanje države i uzimanje duše". Milanović je zacijelo mislio na sebe, posrnulog Grbina i SDP. Dovoljno je zasad izvući samo ovu naslovnicu iz premijerskog mu mandata: njegov je bratić poslije pune 23 godine JNA mirovine postao šef tehničkih poslova u NP Krka. A na stotine je takvih Karijesovih slučajeva kada je sam sebi "uzimao dušu", dokumentiranih primjera uhljebljivanja SDP-ovih kadrova - ustvrdio je HDZ.

- Zacijelo je Milanović mislio i na "aferu Burčul". Godinu dana držao je Hrvatsku u talačkoj krizi tvrdeći da je njegov miljenik protuzakonito umirovljen. No i nakon što se sudski utvrdilo da je bezočno lagao & sebi "uzeo dušu", Karijes i dalje pokušava euroatlantsku Hrvatsku preusmjeriti u "ruski svet" - dodao je HDZ.

- Zacijelo je mislio i na svog potrčka na čelu partije, koji ne može oprostiti HDZ-u to što više ne potkrada hrvatske građane uzimajući naknade za odvojeni život dok s obitelji stanuje u Zagrebu. Nema kod Grbina više one tadašnje samozadovoljne i vesele „duše“, a zasigurno je ogorčen i zato što nitko više iz Hrvatske neće ići “studirati” u Kragujevac… - rekao je HDZ.

- Od likova koji podržavaju Putina i rusku agresiju, a Ukrajincima žele „uzeti dušu“ te ih pozivaju na predaju, ništa se drugo i ne može očekivati od kontinuiteta laži i manipulacija - zaključio je HDZ.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 17:20