PREMJEŠTAJ

HDZ-ovac KOJI JE SLUPAO SLUŽBENI AUTO IMA NOVO RADNO MJESTO Bio je direktor komunalca u Kostreni, odsad će biti direktor komunalca u - Bakru!

Tomislav Matić (L)
 Ilustracija / CROPIX

Nakon što je jučer objavljena vijest o tome da je direktor kostrenskog komunalca Tomislav Matić prošlog tjedna službenim vozilom izazvao prometnu nesreću, slupao automobil, ozlijedio dvije osobe i pobjegao s mjesta nesreće, danas Novi list piše da Matić od 1. siječnja odlazi na novo radno mjesto. Bit će direktor komunalca u Bakru.

Matić je jučer poslijepodne načelniku Kostrene Draženu Vraniću rekao da podnosi neopozivu ostavku na mjesto direktora KD Kostrena, kao i na mjesto predsjednika kostrenskog ogranka HDZ-a.

'Iz objave u medijima stječe se dojam da sam nakon nesreće pobjegao i ostavio suputnike na mjestu nesreće što apsolutno ne odgovara istini i to ću dokazati. Bez obzira na nepostojanje kaznene odgovornosti moj postupak nije primjeren za osobu koja obnaša javnu dužnost tako da sam dao ostavku na mjesto predsjednika HDZ-a Kostrena, a već sam prije najavio i ostavku na mjesto direktora KD-a Kostrena tako da na tu funkciju ne mogu ponuditi još jednu ostavku. Zahvalan sam jer je sve prošlo samo s materijalnom štetom i nekoliko modrica i šavova, a kako sam već naveo, prihvaćam odgovornost za sve pravne i materijalne posljedice koje mogu nastati zbog mojih postupaka', rekao je Matić, prenosi Novi list.

On je već jučer najavio da 1. siječnja odlazi na novo radno mjesto, a sada se doznalo da je riječ također o direktorskom mjestu, i to u Komunalnom društvu Dobra iz Bakra. Natječaj za to radno mjesto je objavljen prije dva mjeseca, nakon što je aktualni direktor KD-a Dobra zatražio odlazak s te funkcije zbog zdravlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:01