NA FACEBOOKU

HDZ optužuje SDP za krađu, a ostatak oprobe za šutnju: ‘Tko o čemu - oporba o poštenju!‘

‘Posrnuli Grbin potkradao je hrvatske građane uzimajući naknade za „odvojeni život“ premda je sa suprugom živio u Zagrebu...‘

HDZ logo

 Marko Todorov/Cropix

HDZ je na svojem Facebooku objavio kratko priopćenje u kojem optužuje SDP za potkradanje hrvatskih građana, a Most i Možemo za šutnju o tome. Sve su ilustrirali fotografijama medijskih članaka u kojima se piše o navedenim aferama. Tako optužuju Peđu Grbina za krađu jer je uzimao naknadu za odvojeni život, iako je sa suprugom živio u Zagrebu, a podsjećaju i na aferu ‘Sortirnica‘ te optužbu za izbornu prijevaru glavnog tajnika SDP-a.

- Posrnuli Grbin potkradao je hrvatske građane uzimajući naknade za „odvojeni život“ premda je sa suprugom živio u Zagrebu; #SDP struktura krala je europski novac u Aferi „Sortirnica“; SDP-ov glavni tajnik falsificirao je potpise jer ih partija nije bila u stanju prikupiti za svog kandidata za župana. O tom kriminalnom kolopletu, međutim, ni riječi iz „pravedničkog“ MOST-a ili iz NE Možemo. Grmoja ili Benčić Planinc ni da zucnu. Pa naravno, radi se o njihovim partnerima, radi se o SDP-u! Tko o čemu - oporba o poštenju!, stoji u priopćenju HDZ-a na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:35