OBJAVILI NA FEJSU

HDZ odgovorio Milanoviću: ‘Ruski agent na Pantovčaku, nervozan zbog Perkovića i Mustača, izgubio je živce‘

Titov gardist se u Beogradu zakleo na doživotnu vjernost Partiji i udbaškim strukturama: I poslije Tita - Lex Perković!, objavili su

Zoran Milanović

 Jure Miskovic/Cropix

Nakon što je predsjednik RH Zoran Milanović u srijedu izjavio kako nije inicijator pisma u kojemu generali traže pomilovanje Josipa Perkovića i Zdravka Mustača, obrušio se i na HDZ te premijera Andreja Plenkovića optuživši ih da su oni vezani za Udbu.

Na odgovor HDZ-a nije trebalo dugo čekati.

- Ruski agent na Pantovčaku, vidno nervozan zbog Perkovića i Mustača, izgubio je živce. Titov gardist se u Beogradu zakleo na doživotnu vjernost Partiji i udbaškim strukturama: I poslije Tita - Lex Perković! - objavili su na svom službenom Facebooku.

Prema Milanoviću, priča o pomilovanju je jako široka i ima vremena za donošenje odluke o tome, a "presedan je da zemlju vodi ovako korumpirana i rastočena Vlada", rekao je.

Odbacio je tvrdnje iz HDZ-a da je on inicijator pisma i optužio Plenkovića i HDZ da su oni povezani s Udbom, poručivši da "Hrvatsku vodi banda".

Plenkovića je prozvao "udbaškim nasljednikom" rekavši da vrijeđa generale kad optužuje Čermaka, Gotovinu i Rojsa da lobiraju za udbaše preko njega.

Za HDZ je pak rekao da je zalijepljen na Udbu "kao žvakaća guma na pločnik usred ljeta na zagrebačkom kolodvoru, a taj se smrad širi 30 godina".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:52