NAPALI GA NA FEJSU

HDZ o Tomaševiću: Zajapurenom malicioznošću sustigao ‘Nostradamusa‘ Bernardića i ‘Babu Vangu‘ Hajdaša Dončića

‘SDP i Nemožemo! neće u koaliciju, ali im je modus operandi isti: što gore za Hrvatsku - to bolje za njih‘, napisali su iz HDZ-a
Tomislav Tomašević
 Bruno Konjevic/Cropix

Hrvatska demokratska zajednica se na svojoj službenoj stranici na Facebooku obrušila na čelnika platforme Možemo! Tomislava Tomaševića nakon njegove izjave o tome da bi novac za obnovu iz Fonda solidarnosti Europske unije mogao ostati neiskorišten. Iz HDZ-a poručuju da su to 'proroštva' te da Tomašević počinje nalikovati na Davora Bernardića.

Njihovu objavu prenosimo u cjelosti.

'Uspio nemoguće - 'proroštvima' sustigao Bernardića! Tomislav Tomašević svojim biserima & pokušajima zastrašivanja hrvatskih građana i širenja crnila sve više naliči na Davora Bernardića. Ili Gordana Marasa i Sinišu Hajdaša Dončića, ako vam je draže.

Tako g. Tomašević ovih dana izražava „jaku zabrinutost da nam novac za obnovu iz Fonda solidarnosti 🇪🇺 ne ostane neiskorišten“. Ne samo da Hrvatska pred sobom ima 18 mjeseci kako bi iskoristila ta sredstva, nego šef platforme Nemožemo! „zaboravlja“ da je ZG ljevica svakodnevno optuživala #VladaRH da kasni sa zahtjevom Europskoj Komisiji za dodjelu sredstava iz toga istoga europskog fonda & zloguko “proricala” da ga „neće stići, neće uspjeti poslati“, a pritom ili nisu znali ili su svjesno prešućivali da se zahtjev ne može službeno uputiti prije verificirane procjene šteta prema metodologiji Svjetske banke i EU-a - koja ima svoju točno određenu proceduru.

A kako je završila ta „drama“, taj ili neznalački ili podmetački igrokaz? Zahvaljujući upravo kvalitetno pripremljenom zahtjevu naše Vlade, a ne aktivističkim parolama & neodmjerenim riječima, Hrvatska je iz Fonda solidarnosti Europske unije dobila bespovratnih 683 milijuna € - najveći iznos pomoći po glavi stanovnika nekoj državi u povijesti tog fonda!

Možemo konstatirati da je g. Tomašević svojom zajapurenom malicioznošću uspio sustići dvojicu najpoznatijih zlih proroka SDP-a - „Nostradamusa“ Bernardića, koji je „najavljivao“ da će 400.000 🇭🇷 radnika dobiti otkaz uslijed epidemije, & „Babu Vangu“ Hajdaša Dončića, koji je zazivao da će naša zemlja „uskoro imati“ 10.000 novozaraženih dnevno. SDP i Nemožemo! neće u koaliciju, ali im je modus operandi isti: što gore za Hrvatsku - to bolje za njih', napisali su iz HDZ-a na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:14