JAVILI SE NA FACEBOOKU

HDZ o lajkovima vijetnamskih botova: ‘To je očita sabotaža, naši profili su meta podvale!‘

Reagirali su na optužbe da su kupili lajkove iz Vijetnama kako bi podebljali popularnost oobjava

Vijetnamski botovi

 Hdz/facebook/

Vijetnamski botovi, čiji komentari masovno iskaču ispod objava političkih stranaka na Facebooku, postali su hit ove predizborne kampanje. Možemo! i SDP ranije su prozvali HDZ da su kupili lajkove vijetnamskih botova kako bi podebljali broj reakcija na svojim objavama.

Iz HDZ-a su reagirali na Facebooku, tvrde da ih netko sabotira.

- “Državnik” Tomašević i junior partneri iz SDP-a, umjesto Jakuševcem, bave se vijetnamskim botovima, “krucijalnim” problemom za Grad Zagreb!

Proteklih dana u medijima čitamo da HDZ sam sebi „kupuje“ reakcije na društvenim mrežama. No njih nije kreirao HDZ, nego se radi o očitoj sabotaži - naši su profili meta podvale. SDP i #NeMožemo, koji su nas prvi - po običaju - počeli lažno optuživati, sada su i sami meta lažnih, većinom vijetnamskih i azijskih profila, koji im lajkaju i reagiraju na objave. I za to, bez ikakvog dokaza i argumenta, optužuju opet HDZ. Isto kao što im je HDZ kriv za kaos i probleme u Gradu Zagrebu, a koje bi sami trebali rješavati. Isto kao što će im HDZ biti kriv i zato što im se tzv. lijeva koalicija raspada iz dana u dan prije nego što se i formalno sastala, što dovoljno govori o razini njihove (ne)ozbiljnosti.

HDZ je već 8 godina po svim istraživanjima vodeća stranka u Hrvatskoj i ne trebaju nam nikakvi lažni angažmani i lajkovi na društvenim mrežama. Još je veća ironija što su reakcije navodnih azijskih računa većinom negativnog karaktera, pa se postavlja logično pitanje zašto bismo ih uopće angažirali?!

U ovoj smo kampanji očekivali razne podvale, pa čak i ovakve amaterske napade, ali nastavit ćemo je voditi uvijek korak ispred svih - usmjerenu na hrvatske građane i rezultate #VladaRH, koja za razliku od katastrofalnog SDP-ovog mandata, bilježi postignuća i spremna je #ZaSveIzazove!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:11