OŠTRA REAKCIJA

HDZ o Grmoji: ‘Mostov mitraljezac s ćorcima - gigant laži i uvreda, a liliputanac postignuća‘

Žao nam ga je. Nije lako biti Grmoja, biti toliko iskompleksiran i opterećen samim sobom, napisao je HDZ na svom službenom Facebooku

Nikola Grmoja

 Damjan Tadic/CROPIX

Nakon što je Nikola Grmoja u subotu, kad je diljem Hrvatske počelo prikupljanje potpisa za raspisivanje referenduma o covid potvrdama, pozvao građane da "ne nasjedaju na spinove i poruke iz središnjice HDZ-a, odakle se prijeti ljudima da će izgubiti posao ili drugačije nastraditi ako potpišu za Mostov referednum", reagirala je i vladajuća stranka. Njihov Facebook status u nastavku prenosimo u cijelosti:

- Nikola 'Ivermektin' Grmoja - u svojoj već svima dobro znanoj zloći i frustriranosti - ponovno sipa bezočne laži o HDZ-u, stranci koja je dobila i koja i dalje dobiva većinsko povjerenje hrvatskog naroda. U njegovoj najnovijoj nebulozi jednostavno nema ni slovca - istine. No što smo drugo od njega i mogli očekivati.

Mostov mitraljezac s ćorcima - gigant teških riječi, laži i uvreda, a liliputanac postignuća - i dosad je bio komičan u nezasitnoj potrebi da se ovako infantilno pravi važan: svaku svoju izjavu, ma koliko besmislena bila, proglašavao je 'prekretnicom', 'presudnim trenutkom', a svaki svoj populistički manevar, ma koliko bio jadan, 'veličanstvenom pobjedom'. I tako nekoliko puta dnevno. Bio je komičan u svojoj opsjednutosti vlastitim egom te mržnjom prema stranci koja ga i u rodnom mu Metkoviću iz izbora u izbore uvjerljivo pobjeđuje, a sad je s novom laži postao - ridikulozan.

Žao nam ga je. Nije lako biti Grmoja, biti toliko iskompleksiran i opterećen samim sobom, pa se svako jutro buditi s jedinom mišlju o novoj laži kojom će pokušati nauditi HDZ-u. Na njegovu tugu, ni sad neće uspjeti. Kako kaže izreka iz doline Neretve - u Grmoje su kratke noge! Ali ne brinite, Grmoja će i dalje mrziti i vrijeđati sve koji se ne dive njemu i njegovoj licemjernoj sekti koja se radi politikantskog profita poigrava s tuđim životima - objavljeno je na službenoj Facebook stranici HDZ-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 10:13