NAJAVILI NAPAD

Hakeri: Rušimo stranice HDZ-a, a onda objavljujemo dokumente koji će šokirati javnost!

Hakerska skupina NullSecurity Croatia najavila je da će u petak srušiti internetske stranice HDZ-a te ih držati dolje punih osam sati

ZAGREB - Hakerska skupina NullSecurity Croatia najavila je kako će u petak, 2. prosinca, srušiti internetske stranice HDZ-a te ih držati dolje punih osam sati, objavljeno je na njihovim Facebook i Twitter profilima .

Veliki specijal Jutarnjeg IZBORNI STOŽER 2011 >> sve o izborima pratite OVDJE

Napad na stranice HDZ-a i mladeži HDZ-a trebao bi početi u 10,59 sati prema našem vremenu, a u tom će periodu pristup navedenim stranicama biti onemogućen.

- Mi smo glas naroda, mi smo svjetlo u mraku, mi smo oni koji se usuđuju slobodno misliti i ustati protiv ovog trulog sustava i reći da je dosta - navode hakeri na svojim profilima.

Osim toga, hakeri su najavili kako će na sam dan izbora u nedjelju, 4. prosinca, na Facebooku i Twitteru objaviti dokumente koji će potresti javnost, HDZ i Jadranku Kosor.

- Sa zadovoljstvom ćemo napasti HDZ... Molimo sve, a pogotovo klince da ne pokušavaju s kojekakvim alatima hakirati bilo što. Mi smo ozbiljni u svojim namjerama zato pratite nas i shvatite nas jako ozbiljno - zaključuje NullSecurity Croatia.

Preostaje vidjeti što će se točno dogoditi ovoga petka i nedjelje te hoće li NullSecurity Croatia ispuniti svoje najave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 06:52