O LGBTQ ‘PROPAGANDI‘

Grmoja nakon oštrih reakcija na njegov status: ‘Ne znate na koga ste se namjerili...‘

‘Ne mislim ustuknuti ni milimetra iako me napala gotovo cijela politička elita i njihovi medijski jataci‘, rekao je Grmoja
Nikola Grmoja
 Damjan Tadic/Cropix

Komentari na Facebook status kojeg je objavio MOST-ov Nikola Grmoja u srijedu navečer ne jenjavaju. Dan kasnije, na tom istom Facebook profilu Grmoja je objavio jedan od komentara kojeg je dobio te je naglasio kako je tom periodu od jednog dana dobio mnogo poruka punih mržnje, piše Slobodna Dalmacija.

- Koliko uvreda, koliko etiketa, koliko mržnje a sve zato jer sam se usudio najaviti tri stvari: 1. Antipedofilski zakon- strože kazne za pedofile, posebno stroge za one kojima je povjeren odgoj djece (učitelji, profesori, svećenici), 2. Strože kažnjavanje izlaganja djece pornografiji, 3. Zabrana nametanja LGBTQ propagande djeci bez pristanka roditelja. Ne znate na koga ste se namjerili. Nećete me zastrašiti ni pokolebati. Ne mislim ustuknuti ni milimetra iako me napala gotovo cijela politička elita i njihovi medijski jataci. Ovdje su u pitanju naša djeca. Na njih ne damo pa da se cijeli svemir sruči na nas! Nisam se bojao ni mafijaša koji ljude likvidiraju i voze u gepecima pa gdje ću se vas bojati! Uostalom, nek narod vidi kakva je ta tolerantnost na koju se pozivate - napisao je.

Podsjetimo, status koji je podiguo puno prašine glasi:

- Podržavate li moju inicijativu da se što je moguće žurnije izglasa Antipedofilski zakon kojim će se uvesti najstrože moguće kazne za pedofile ali i zaštititi djecu od seksualnih sadržaja i LGBTQ propagande?

Nakon te objave, brojni političari javno su izrazili svoje neslaganje s Grmojom.

- Žao mi je da nešto ovakvo uopće dijelim, ali važno je da svi vidite kakvim odvratnim zloćama se neke stranke i zastupnici služe. Apsolutno nedopustiv diskurs o LGBT osobama i najoštrije osuđujem ovaj status Nikola Grmoja, još jednog očitog obožavatelja Orbana. Ako je to zaista neka inicijativa koja će doći do Sabora, borit ću se svim snagama protiv ovakvih sramotnih pokušaja da se na najodvratniji mogući način difamiraju pripadnici LGBT populacije - napisala je Anka Mrak Taritaš, samo jedna od onih koji su se osvrnuli na Grmojine riječi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:52