KARLOVAČKI BOŽIĆ

Gradonačelnik na čestitke spiskao 300.000 kn

Zagreb, 050913.Trg zrtava fasizma.Konferencija za medije na temu Nasilno uvodjenje zdravstvenog odgoja u Sredisnjici Hrvatske demokratske zajednice.Na fotografiji: potpredsjednik HDZ-a Damir Jelic.Foto: Marko Todorov / CROPIX
 Marko Todorov / CROPIX

I šestu godinu zaredom karlovački gradonačelnik Damir Jelić svojim je sugrađanima zaželio sretne predstojeće blagdane čestitkama koje im u poštanske sandučiće dolaze zajedno s računima za komunalije jer ih dijele radnici Inkasatora, gradske komunalne tvrtke.

Karlovčane će ovaj originalni način čestitanja koštati 18.700 kuna, a u cijenu su uključeni printanje, kuvertiranje, presavijanje i distribucija dvadeset i dvije tisuće čestitki, pa nema nijedne obitelji u Karlovcu koja je neće dobiti.

Društvene mreže

U Gradu preferiraju direktnu komunikaciju s građanima, pa zato izbjegavaju čestitanje putem medija. Zbog toga su se, osim pismovnih pošiljki, odlučili i za čestitke putem društvenih mreža.

“Drage sugrađanke i sugrađani, dolazi vrijeme iščekivanja i obiteljskog okupljanja, vrijeme u kojem slavimo ljubav prema svojim najmilijima, ispunjeni dobrotom i međusobnim razumijevanjem.

Blagdan Božića donosi mir, nadu i zajedništvo onih koji imaju u darivanju potrebitima.

Dva potpisa

Želimo svima obilje zdravlja, sreće i uspjeha. Čestit i blagoslovljen Božić i sretna Nova godina!” napisali su gradonačelnik Damir Jelić i predsjednik Gradskog vijeća Damir Mandić.

Na isti način se dijele i čestitke za Uskrs.

Dosad su Karlovčani, zahvaljujući odluci gradske uprave, na ovaj originalni način čestitanja potrošili oko 300.000 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:03