KORUPCIJA U VARAŽDINU

Gradonačelnik Habuš: 'Iza uhićenja Čehoka ne stoji politika, već činjenice!'

'Čehok se predstavljao kao moralna vertikala, a ispalo je da je bio moralna i etička sramota za ovaj grad'
Varazdin, 061212.Na Kapucinskom trgu otvorena je prva podzemna garaza sa 447 parkiralisnih mjesta. Radovi na izgradnji trajali su vise od dvije godine, a cijena izgradnje je oko 50 milijuna kuna. Investitor je tvrtka Crtorad koja ima koncesiju za koristenje garaze na 30 godina. Iducih 7 dana parkiranje u garazi je besplatno.Na slici: Goran Habus gradonacelnik Varazdina.Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
 Željko Hajdinjak / CROPIX

VARAŽDIN - Nekima je trebalo i drugo uhićenje da shvate da iza uhićenja Ivana Čehoka ne stoji politika nego činjenice, komentirao je varaždinski gradonačelnik Goran Habuš novo uhićenje svog prethodnika.

Čehokov nasljednik na mjestu varaždinskog gradonačelnika Goran Habuš ističe da se njegova gradska uprava još uvijek suočava sa posljedicama desetogodišnje Čehokove vladavine.

PAD VARAŽDINSKIH MOĆNIKA! USKOK traži mjesec dana zatvora za Čehoka i još trojicu osumnjičenih

- Osobno, osjećam se ljuto i bijesno jer se sa posljedicama modela vladanja kojeg su prakticirali Čehok i Horvat moram baviti svaki dan. Trošimo ogromnu energiju, vrijeme i novac da spriječimo posljedice štetnih ugovora i da zaštitimo grad i građane - naglasio je Habuš dodavši da se nada da su građani sada shvatili da iza uhićenja Ivana Čehoka ne stoji politika nego činjenice.

Čehok je naime i nakon što je 2011. godine uhićen zbog sumnje da je pogodovao poduzetniku Davoru Patafti te da su zajedno oštetili gradski proračun za gotovo 50 milijuna kuna, uživao dosta dobru podršku varaždinske javnosti.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE, USKOK u kući vlasnika Zagorje Tehnobetona: Imao najveću plaću u zemlji, a sad mu prijeti zatvor!

- I ovo novo uhićenje dokazuje da se gradom upravljalo na neracionalan i kriminalan način. Nekim građanima trebalo je i drugo uhićenje da to shvate. Činjenica je da su neki ljudi koji su se predstavljali kao moralna vertikala ovog grada, zapravo bili moralna i etička sramota za ovaj grad i svi zajedno moramo naći način da grad iz tog gliba u koji su nas uveli izvučemo - istaknuo je Habuš naglasivši da nova USKOK-ova istraga u Varaždin ne znači da je Varaždin grad afera.

- Varaždin nije grad afera, to je sve ostavština jednog modela vladanja gradom. Građanima mogu obećati da mene neće pamtiti na takav način - zaključio je Habuš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 16:58