PONUDILA OSTAVKU

GABRIJELA ŽALAC U NEDJELJU BILA KUMA NA KRŠTENJU Dan nakon nesreće u kojoj je automobilom naletjela na curicu i teško je ozlijedila bila je u Jakšiću

Ministrica Žalac s kumom koja je 30. 12. pijana izazvala nesreću i pobjegla
 Požeška biskupija

Gabrijela Žalac u subotu je u rodnim Vinkovcima automobilom naletjela na 10-godišnju djevojčicu, a na nesreću se, osim statusom na Facebooku, osvrnula tek u ponedjeljak u podne kad se na konferenciji za novinare javno ispričala, ali i otkrila da joj je vozačka dozvola istekla još 2016. godine.

I dok su se svi pitali zašto ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije nije odmah progovorila o nesreći, Požeška biskupija na svojoj službenoj internetskoj stranici objavila je kako je Žalac u nedjelju, samo dan poslije nesreće, bila kuma na krštenju koje se održalo u Jakšiću kraj Požege.

Požeški biskup Antun Škvorčević, koji je 10. ožujka predvodio euharistijsko slavlje u župnoj crkvi sv. Barbare, pozdravio je nazočne vjernike, roditelje, djecu i njihove kumove, "posebno gospođu Gabrijelu Žalac", stoji u priopćenju Požeške biskupije.

Podsjetimo, ministrica Žalac u ponedjeljak je u suzama ponudila svoju ostavku o kojoj će uskoro odlučiti premijer Andrej Plenković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:31