ZABAVE U SLOVENSKOJ

Frontmen nekadašnjih Zlatnih dukata i tamburaš iz ‘Kluba‘: ‘Svjedočimo kaosu u institucijama‘

‘Gospodina Kovačevića znam godinama i dugo smo se družili‘, priznaje Stanko Šarić iz tamburaškog sastava Najbolji hrvatski tamburaši
Klub u Slovenskoj 9, Stanko Šarić
 Cropix

Predsjednik Županijskog suda Ivan Turudić je u razgovoru za Jutarnji list demantirao da je u Kovečevićevom klubu bio u vrijeme 'lockdowna', otkrivši da je ondje bio sa suprugom lani na Staru godinu, a da ih je ondje pozvao prijatelj Stanko Šarić iz tamburaškog sastava Najbolji hrvatski tamburaši (ex Zlatni dukati).

Šarić je u izjavi za 24 sata priznao da je posjećivao klub u Slovenskoj 9.

- Gospodina Kovačevića znam godinama i dugo smo se družili. Nema smisla davati izjave s obzirom na odnos medija prema cijelom slučaju, rekao je Šarić pa nastavio:

- Ne želim time štititi nikakve kriminalne radnje. Ako ih ima, ja nisam ni znao da ih ima. To će institucije, nadam se, odraditi, iako i s te strane svjedočimo kaosu.

Podsjetimo, Turudić je za Jutarnji rekao i kako u klubu nikad nije kartao.

- Posljednji put bio sam tamo na Staru godinu 2019., poslijepodne, nakon što me pozvao moj prijatelj Stanko Šarić. Bio sam u gradu sa suprugom i navratili smo na piće. Stajali smo u gornjem dijelu, a u klubu je bilo 20-30 ljudi. Ja u tom klubu, za koji nisam ni znao da je Kovačevićev, i znam ga pod imenom Ravnica, nikad nisam kartao. Ne znam kako netko može izmisliti takve stvari. Ja ne kartam sigurno više od deset godina, nemam vremena za to, izjavio je predsjednik Županijskog suda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 18:24