DAN BRANITELJA

Franković otkrio hoće li Thompson pjevati u Dubrovniku: ‘Puno vas me posljednjih tjedana pitalo...‘

U javnom prostoru pojavile su informacije kako Thompson neće nastupati obzirom da je za koncert angažiran Ðani Stipaničev

Marko Perković Thompson

 Josko Ponos/cropix/Cropix

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković na svom je Facebooku objavio da bi 6. prosinca, povodom Dana dubrovačkih branitelja, na Stradunu trebao nastupati Marko Perković Thompson. Osim njega nastupat će i Đani Stipaničev koji će izvoditi pjesme Vice Vukova.

Thompsonov nastup ipak je još pod znakom pitanja, a o čemu se radi objasnio je Franković.

- Puno Vas me posljednjih tjedana pitalo hoće li Marko Perković Thompson nastupati na Stradunu povodom Dana dubrovačkih branitelja 6.12.

U javnom prostoru pojavile su informacije kako Thompson neće nastupati obzirom da je za koncert angažiran Ðani Stipaničev.

Ovim putem želim istaknuti kako sam osobno u razgovoru s menadžerom gospodina Marka Perkovića Thompsona dogovorio, ukoliko mu osobne, odnosno obiteljske okolnosti dozvole, kako će u sklopu Dana dubrovačkih branitelja 6.12. nastupati na Stradunu.

Što ničim ne isključuje nastup Ðanija Stipaničeva s repertoarom Vice Vukova uz klapu Ragusavecchia, objavio je Mato Franković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. listopad 2024 19:48