DRAMA

FOTO: PANIKA NA ŽELJEZNIČKOM PRIJELAZU U POŽEGI Vozač se našao između obje spuštene rampe, uslijedila je teška dvojba, a vlak se već približavao...

 
 Pozega.eu

Pravu je dramu, čini se, u glavi imao vozač Opel Astre kad se u utorak oko 19 sati našao u prilično nezgodnoj situaciji na pružnom prijelazu u požeškoj Ulici Stjepana Radića (kod Arome), piše portal Požega.eu.

Pozega.eu

Sve se odvijalo sasvim uobičajeno. Kišno, pomalo uspavano poslijepodne, u prometu ne baš prevelika gužva. Iz pravca Velike dolazio je putnički vlak, upalila se svjetlosna i zvučna signalizacija.

Vozač je zaustavio auto metar od pruge i onda se očito zbunio. Odlučio je stati dok je rampa iza njega još bila podignuta. Našao se tako između pruge i još uvijek podignute rampe i ni makac.

Pozega.eu

Nakon nekoliko trenutaka iza njegovih se leđa rampa spustila, srećom dovoljno udaljena da ga ne poklopi po krovu.

Pozega.eu

I onda kreće dvojba: ostati ili otići. Mrdni ovamo, mrdni onamo, vrijeme “curi”, rampa iza leđa je spuštena, povratka nema... i kad je vlak već bio na vidiku ipak se odlučio proći. Čini se da je i sam strojovođa vidio da se nešto događa pa je usporio i dao neodlučnom vozaču priliku da se makne.

Za to vrijeme, uvidjevši da će sve ipak dobro proći, radoznali su se sudionici u prometu šalili na račun vozačeve neodlučnosti. Požega.eu navodi da su sugrađani za upravljačem automobila prepoznali jednog bivšeg policijskog djelatnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:16