PRIJATELJI ŽIVOTINJA

FOTO Ovo je lista najokrutnije odjevenih Hrvatica

ZAGREB - Prijatelji životinja pozivaju poznate osobe koje nose krzno da iskorače iz pećine u 21. stoljeće, stoji u apelu udruge Prijatelji životinja, točno iznad najnovije liste 10 prozvanih Hrvatica koje su zbog sklonosti prema nošenju krznene i kožne odjeće proglašene najokrutnije odjevenim poznatim osobama.

Neka me stave na vrh

Većina prozvanih, poput Vlatke Pokos, Dolores Lambaše i Maje Šuput, stalna su meta javne osude te udruge. Njoj je već dojadilo komentiratu tu listu, ali Maji Šuput nije.

- Divim se ljudima koji imaju toliko slobodnog vremena na raspolaganju da se bave takvim glupostima. Preporučila bih im da si nađu posao. Imam psa kojeg obožavam i većeg ljubitelja životinja od mene nema, a njima bih poručila kad me već stavljaju na neke liste, neka me stave na prvo mjesto - rekla je pjevačica. Na listi je i glumica Jelena Perčin.

Sportašice i manekenke

- Mislim da svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali ja nosim svoju bundu i nosit ću je i dalje, i to iz obiteljskih razloga. Nemam ništa protiv nošenja krzna ni kože, osim ako je riječ o zaštićenim životinjama - iskrena je bila glumica.

Listi su se pridružile i manekenke Iva Balaban, Lorena Ćavar te Katarina Rautek, pjevačica grupe ET. Listu dopunjavaju i spisateljica i glumica Jelena Popović-Volarić te Iva Majoli i Nika Fleiss.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. lipanj 2024 23:38