JUTARNJI NA MJESTU STRAVIČNOG DOGAĐAJA

FOTO Jeziv prizor na Krki: S ovog je mjesta monstrum Paravinja bacio Antoniju Bilić u rijeku!

Jezero Brljan, 030711.Sedmi dan policija i HGSS pretrazuju jezero Brljan na rijeci Krki kako bi pronasli tijelo nestale Antonie Bilic.Drugi dan traje akcija ispumpavanja vode iz manjih jezera.Na slici: most sa kojega je Dragan Paravinja navodno bacio tijelo.Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
 Niksa Stipanicev / CROPIX

OKLAJ - Ovo je dio mosta preko Krke i točno mjesto s kojeg je u vodu bacio tijelo nesretne djevojke - izjavio je na lokaciji stravičnog događaja Ivica Kostanić, načelnik PU šibensko-kninske, potvrđujući što je tijekom kriminalističkog istraživanja naglasio Dragan Paravinja.

Prizor mutne Krke s oko dva metra visine bio je jeziv: gotovo amazonsko okruženje, s golemim deblom na desnoj strani rukavca, čije su oštre grane stršale i gotovo dodirivale most i željeznu ogradu.

POTRAGA ZA ANTONIJOM BILIĆ: Reporteri Jutarnjeg u akciji, sve o potrazi i uhićenju Dragana Paravinje pročitajte OVDJE

Nema predaje

- Tu je stao, kratko se zadržao i nastavio lijevim zavojem prema serpentinama i vrhu kanjona, tamošnjem raskrižju pravaca za Knin i Kistanje - dodao je Kostanić.

Šetajući po mostu gore-dolje, primijetili smo da je to mjesto skriveno od mogućih pogleda zaposlenih na obližnjoj umjetnoj brani, a po danu i po noći odatle se pak vrlo lako može, s obje strane kanjonskih serpentina, uočiti dolazak vozila.

- Nećemo stati, nema šanse - govorio je Kostanić zagledan u Krku i ispod mosta, u pripadnike interventnih postrojbi koji su zadovoljno promatrali jasno vidljiv trag opadanja razine vode nakon ispumpavanja.

- Bit će nam lakše u daljnjem traganju, a bude li potrebno, preorat ćemo sav mulj na ovom lokalitetu. Zbog djevojke, njene obitelji i hrvatskih građana, a poglavito kako bismo poslali poruku zločincima. Što se policije tiče, nema tzv. zaboravljenog slučaja - zaključio je načelnik Kostanić.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U JUTARNJEM LISTU OD PONEDJELJKA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 05:42