OLIVERA MEĐUGORAC, NESTLE ADRIATICA:

FOTO Festival vode JUTARNJEG i EPH: Vjerovali ili ne - stručnjaci prepoznali 140 različitih okusa izvorske vode

Rovinj, 180512.U Rovinju u design hotelu Lone odrzava se prvi regionalni festival vode HA_DVA_O. Festival traje od 17.05. do 19.05.2012. Na slici: Olivera Medjugorac, Nestle Adriatic, direktorica korporativnih komunikacija i clanica Uprave.Foto: Goran Sebelic / CROPIX
 Goran Šebelić / CROPIX

Namjera prvog regionalnog Festivala vode da nam otkrije novu, dosad nepoznatu dimenziju vode uopće nije bila pretenciozna.

Doznali smo tako, zahvaljujući sjajnoj prezentaciji Olivere Međugorac, članice Uprave Nestle Adriatica , da postoji čak 140 različitih okusa izvorske vode.

To su otkrili najbolji svjetski sommelieri i Nestleovi eksperti za hidrogeologiju kušajući vodu diljem svijeta.

Na osnovi tog saznanja kreirali su šest mapa vode i iskoristili ih za brendiranje u isto toliko klastera. Voda se krajnjim potrošačima nudi kroz specifične okuse.

Prvi klaster je voda s oznakom čista i lagana.

Drugi je voda bogata okusom, zatim tu je i grupa brendirana kao snažna i drugačija, potom meka i elegantna, peti klaster je živa voda koja gasi žeđ, a šesti živahna i energizirajuća voda.

Na taj ih način Nestle i nudi svojim potrošačima koje su osvijestili što ustvari kupuju i što najviše odgovara njihovim okusima.

6 klastera za vodu

1. klaster - čista i lagana

2. klaster - bogata okusom

3. klaster - snažna i drugačija

4. klaster - meka i elegantna

5. klaster - voda koja gasi žeđ

6. klaster - živahna i energizirajuća

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 15:27