ŠOKIRANA JASNA SMILJANIĆ

FOTO: DRAMA NA TOALETU ŽUPANIJSKOG SUDA Urušio se strop i zamalo pao sutkinji na glavu: 'Prasak je bio poput bombe!'

Kako doznajemo, do urušavanja stropa na sudu u Zrinjevcu došlo je zbog curenja vode
 Damjan Tadic / CROPIX

Sutkinja zagrebačkog Županijskog suda Jasna Smiljanić jutros je umalo teško stradala pri urušavanju stropa u sudskom toaletu.

U trenutku dok je izlazila iz toaleta smještenog nedaleko od njezine sudnice na prvom katu u krilu suda koje gleda na Petrinjsku ulicu, srećom uglavnom pokraj nje, urušio se velik dio stropa zajedno s inventarom WC-a na drugom katu koji pripada Trgovačkom sudu u Zagrebu.

Prasak je poput bombe odjeknuo sudskom zgradom pa su šokiranoj sutkinji, koju su zasuli šuta i prašina, odmah u pomoć priskočili kolege i ostali zaposlenici suda. Čini se da je veći komadi betona i razbijeni dijelovi WC školjke koji su se srušili s gornjeg kata nisu udarili. Kako doznajemo, do urušavanja stropa došlo je zbog curenja vode.

Majstori su prethodnoga dana u gornjem toaletu Trgovačkog suda postavljali sapunjere te su prilikom bušenja oštetili vodovodne cijevi.

Iako su već u četvrtak sa Županijskog suda obaviješteni da se na stropu pojavila mrlja od vode, ništa konkretno nisu poduzeli dok se strop nije urušio, umalo s tragičnom posljedicom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 21:32