DODIR SREĆE

Dvoje Hrvata osvojilo milijunski dobitak, otac četvero djece u nevjerici: ‘Igrao sam prvi put‘

Sve popularnija igra ‘Sve ili Ništa‘ iznjedrila je i još jednog dobitnika koji je osvojio glavni dobitak od 600.000 kuna

Jadranko Gilja

 Hrvatska Lutrija/

Na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije stigla su čak tri dobitnika – igrač koji je na dodatnoj igri Joker osvojio iznos od 1.835.763,90 kuna, potom Jadranko Gilja koji je na Drugoj šansi osvojio iznos od 1.000.000 kuna te dobitnik u igri Sve ili Ništa koji je osvojio 600.000 kuna.

Sretni Daruvarčanin, koji je osvojio glavni dobitak na Jokeru, kaže kako nema tjedna, a da ne odigra Eurojackpot. ‘Igram već sigurno 40 godina i moralo se jednom isplatiti‘, rekao je igrač i dodao: ‘Nekad odigram Loto 7 i Loto 6, no nema šanse da preskočim kolo Eurojackpota uz koji odigram i dodatnu igru Joker, a upravo mi je ta igra ovog puta donijela sreću.‘

Kaže kako u jednoj kombinaciji uvijek igra iste brojeve dok ostale bira slučajnim odabirom i tako dugi niz godina. ‘Jednom sam se zagledao u svoju registraciju pa počeo zbrajati, oduzimati, množiti i dijeliti…i tako samo došao do brojeva koje sada igram‘, rekao je igrač.

Da sreća prati i one koji prvi puta odigraju, dokaz je Jadranko Gilja koji je na Drugoj šansi osvojio milijun kuna.

‘Igram samo Eurojackpot na kojem sam osvojio dobitak od 76 kuna i pomislio kako bi opet trebalo nešto sitno uložiti. Odluka je pala na Loto 7 iako nikad prije u životu nisam odigrao tu igru niti čuo da nedobitni listići sudjeluju u Drugoj šansi‘, rekao je igrač. Kad je primio poziv iz Hrvatske Lutrije bio je na radnom mjestu. ‘Javila mi se gospođa i rekla da dođem okretati kolo, no kako sam bio na poslu rekao sam da baš nemam vremena za šprdafon‘, smije se Jadranko i dodaje kako je doista mislio da je neka spačka u pitanju. ‘Ne mogu niti opisati koliko sam sretan i zahvalan na ovom dobitku jer će dobro doći‘, rekao je Jadranko, inače otac četvero djece.

Sve popularnija igra Sve ili Ništa iznjedrila je još jednog dobitnika koji, kako i sam kaže, nije osvojio ništa. A zapravo je osvojio glavni dobitak od 600.000 kuna. ‘Došao sam na prodajno mjesto i rekao da sam osvojio ništa, a prodavač me u čudu gledao i pitao: Ako niste ništa osvojili zašto ste tu? Hoćete nešto odigrati?‘, smije se sretni igrač koji u igri Sve ili Ništa nije pogodio niti jedan broj. A upravo tu se krije čar igre koja se sve više sviđa igračima s mišljenjem i navikom da komentiraju na način – nisam pogodio niti jedan broj, zaslužujem dobitak. Umirovljeni Zagrepčanin kaže da već ima plan što će s dobitkom.

‘Sve ću podijeliti jer dobro se dobrim vraća. Tako živim cijeli život i nema smisla da sada kada sam prešao osamdesetu, mijenjam navike‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 02:22