VELIKO SRCE

Dirljiva fotografija oduševila društvene mreže: ‘Na rukama je do bolnice držao šestomjesečnu bebu...‘

Fotografija je nastala netom nakon stravične prometne nesreće, a prikazuje vatrogasca iz Rijeke koji drži u naručju bebu
 Vatrogasci - Oni su naši Heroji

Zbog prometne nesreće na brzoj cesti Orehovica-Šmrika (A7) kraj Crikvenice jučer je bio prekinut promet u oba smjera. Automobili koji su sudjelovali u nesreći po riječima očevidaca bili su u potpunosti smrskani, a Hitna pomoć vozilima je u bolnicu odvezla nekoliko ozlijeđenih ljudi.

Na Facebook stranici 'Vatrogasci - Oni su naši Heroji' koja piše o neustrašivim podvizima vatrogasaca, objavljena je fotografija nastala netom nakon strašne prometne nesreće, a prikazuje vatrogasca iz Rijeke koji s osmijehom na licu drži u naručju malenu bebu.

'Sinoć nakon prometne nesreće kod Šmrike, Vatrogasac JVP Rijeke sjeo je u vozilo Hitne Pomoći, te na rukama do bolnice držao šestomjesečnu bebu...', stoji opis uz fotografiju koja je izazvala više od tisuću oduševljenih reakcija.

'Za osobu godine ga treba preložiti', bio je samo jedan među komentarima i ovacijama koje su i ovog puta izazvali naši požrtvovni vatrogasci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:31