NOVINAR OPISAO ISKUSTVO

Denis Latin završio na hitnoj: ‘Učinilo mi se kao da gledam neki strani film, a ne hrvatsku stvarnost‘

‘Empatični i stručni ljudi, uz maksimalno poštivanje epidemioloških mjera zaista sjajno rade svoj posao. Baš me to dirnulo‘

Denis Latin

 Cropix

Poznati novinar i urednik na HTV-u Denis Latin nedavno je završio na hitnom prijemu jedne zagrebačke bolnice. Ono što je tamo vidio, izuzetno ga se dojmilo.

Kako je objavio na svojem Facebook profilu, oduševile su ga 'briljantne, humane, stručne, pokretljive i ljubazne liječnice i sestre'.

Latinovu objavu prenosimo u cijelosti:

'Jučer sam imao neke lagane grčeve u stomaku koji su se protegli na cijeli dan, pa sam noćas oko 03 navratio do hitne Sv. Duha. Ukratko, ništa opasno, ali uvijek volim provjeriti bolove u trbuhu, pogotovo akutne. Liječnice i sestre briljantne, humane, stručne, pokretljive i ljubazne', piše Latin.

'Gledam par, gospođu i gospodina koji su se otrovali podgrijanom hranom iz dostave. Proljevi i bolovi su bili intenzivni. Tih nekoliko sati koliko sam boravio tamo vidio sam neviđenu brigu, čišćenja i komunikaciju punu topline za taj ljubavni par u devedesetim godinama. Ima nade. Empatični i stručni ljudi, uz maksimalno poštivanje epidemioloških mjera zaista sjajno rade svoj posao. Baš me to dirnulo. Učinilo mi se kao da gledam neki strani film, a ne hrvatsku stvarnost', napisao je Latin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:24