OTVARANJE GRANICA

CROATIA AIRLINES POKREĆE NIZ LINIJA IZ ZAGREBA PREMA EUROPSKIM DESTINACIJAMA Letovi kreću za manje od dva tjedna, evo prema kojim gradovima

 Željko Puhovski / CROPIX

S obzirom na to da bi se granice između država članica EU trebale otvoriti od 15. lipnja, Croatia Airlines ponovno pokreće linije prema nizu europskih destinacija iz Zagreba te je tvrtka u prodaju pustila avio karte, piše Croatian Aviation.

Uz postojeće međunarodne linije iz Zagreba prema Frankfurtu, Amsterdamu, Kopenhagenu i Zürichu, od 15. lipnja u prodaji su:

- linija Zagreb - Bruxelles, 4 puta tjedno (pon, čet, pet, ned),

- linija Zagreb - München, 3 puta tjedno (pon, sri, pet),

- linija Zagreb - Sarajevo, 3 puta tjedno (pon, sri, pet),

- linija Zagreb - London, 2 puta tjedno (pon, pet),

- linija Zagreb - Split - Rim, 3 puta tjedno (pon, čet, ned).

Od 16. lipnja uvodi se linija Zagreb - Dublin, 3 puta tjedno (uto, čet, ned), a od 18. lipnja uvodi se linija Zagreb - Beč, 2 puta tjedno (čet, ned).

Na linijama prema Londonu i Dublinu prometovat će zrakoplovi tipa A319/A320, dok će na ostalim linijama prometovati zrakoplovi manjeg kapaciteta tipa DashQ400.

Croatia Airlines tako će od 15. lipnja prometovati prema 11 međunarodnih destinacija, uz domaće linije prema Dubrovniku, Splitu, Zadru i Puli.

Od ponedjeljka, 22. lipnja, kompanija u prodaji drži više tjednih letova nego što će to biti u prvom tjednu operacija, no Croatia Airlines vjerojatno će dodatno modificirati red letenja za to razdoblje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 00:03