MOST WANTED

Crnogorski narkoboss Šarić ima originalnu hrvatsku putovnicu s lažnim podacima!

Šarić je tom putovnicom ranije putovao po Europi, a posljednji put je detektirana na graničnom prijelazu između Hrvatske i Slovenije
 CROPIX

Crnogorski narkoboss Darko Šarić , za kojim je Interpolova tjeralica, raspisana u listopadu 2009. godine, posjeduje originalnu hrvatsku putovnicu izdanu u hrvatskom konzulatu u Tuzli, javlja srpski Blic .

Najinteresantniji podatak je da je u dosijeu ove putovnice otisak kažiprsta zaista Šarićev dok su ime i ostali podaci druge osobe. Saznanja o dokumentima koje koristi Šarić ukazuju na to da je prije putovnice, najtraženiji balkanski bjegunac dobio i hrvatsku osobnu iskaznicu i to sa svojom fotografijom.

Izvor 'Blica' iz MUP Srbije navodi da, od trenutka kada je za njim raspisana tjeralica, Šarić nije koristio hrvatske dokumente.

- Utvrđeno je da je s tom putovnicom Šarić ranije putovao po Europi, a posljednji put ta je putovnica detektirana na graničnom prijelazu između Hrvatske i Slovenije. Otkriveno je i da je u istim periodima putovalo još nekoliko osoba, za koje je sada utvrđeno da su koristile hrvatske putovnice, a nisu državljani te zemlje.

Pretpostavljamo da su te osobe, iako su bile u drugim automobilima, zapravo, Šarićevi suradnici i da su putovali s njim - zaključio je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 13:49