PARAVINJA ČEKA ISPITIVANJE

Paravinja: Nisam ni vidio Antoniju

 Mihić/CROPIX

ŠIBENIK - Nisam vozio Antoniju Bilić. Ne poznajem je i nisam je ubio” izjavio je Dragan Paravinja jučer pred istražnim sucem Županijskoga suda u Šibeniku.

Paravinjin odvjetnik po službenoj dužnosti Branko Bajica kazao je kako je njegov klijent pred istražnim sucem Igorom Ninićem “okolnosno opisao svoje kretanje spornih 7. i 8. lipnja”. Bajica je kazao da Paravinjine izjave policija mora provjeriti, a o samom slučaju će znati više nakon što dobije spis u ponedjeljak.

Paravinja će, naravno, ostati u pritvoru, budući da je na snazi rješenje o provođenju istrage, a u ponedjeljak će se nastaviti i izvođenje dokaza.

Neslužbeno smo saznali da je Paravinja ponudio novu priču o zločinu istražnom sucu, kojemu je rekao kako je 7. lipnja vozio na relaciji Drniš - Split, ali da je tom prometnicom prošao oko 7 sati ujutro, tri sata prije nego što je svjedok naveo da je vidio kako Antonia ulazi u šleper. Nakon što je u medijima vidio da se intenzivno traga za vozačem šlepera, pokušao se sakriti, rekao je Paravinja, jer ga je bilo strah od izručenja Srbiji, a nedostajalo mu je tri mjeseca do zastare zbog tamo počinjenog zločina.

Istražni sudac će u ponedjeljak odlučiti i o proširenju istrage protiv Paravinje.

Paravinju policija jučer nije vodila na teren kako bi pokazao gdje je bacio tijelo nesretne djevojke koja je posljednji puta viđena kako ulazi u njegov kamion.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:44