JAKO NEOBIČAN PAR

Hloverka i Stanković zajedno u 'Krupnom planu'?

ZAGREB - Hloverka Novak-Srzić nakon odlaska s funkcije v.d. direktorice HTV-a najvjerojatnije će se vratiti u Informativni program. No, ovog puta ona ne stremi k uredničkim pozicijama, nego joj je velika želja da dobije svoju emisiju.

Poznavatelji prilika na HTV-u tvrde nam da bi joj se želja mogla vrlo brzo ostvariti. Nagađa se, naime, da će upravo Hloverki biti povjereno vođenje i uređivanje emisije 'U krupnom planu', koja će se početi prikazivati potkraj lipnja, kada na snagu stupi ljetna shema javne televizije.

Emisija 'U krupnom planu' emitirat će se četvrtkom od konca lipnja do sredine rujna, kao zamjena za emisije 'Puls nacije' Branimira Bilića i 'Nedjeljom u 2' Aleksandra Stankovića, čiji autori, međutim, neće na tromjesečni godišnji odmor.

Umjesto toga, zamišljeno je da obojica rade na emisiji 'U krupnom planu'. Obistine li se nagađanja da će glavna tamo biti Hloverka, bit će zanimljivo pratiti njenu i Stankovićevu suradnju.

- Službeno mi još nitko nije rekao da ću 3. srpnja, nakon zadnje emisije 'Nedjeljom u 2', biti prebačen u Hloverkin 'Krupni plan'. Dogodi li se tako, bit će mi to veliki izazov kojem se neopisivo radujem - kaže Stanković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 02:37