IDS U RASPADU

Gdje se to sakrio Ivan Jakovčić?

Zagreb, 140212U hotel Regent Esplanade odrzana je En primeur degustacija mladih istarskih malvazija, godista 2011., u organizaciji Udruge Vinistra. Svoja vina je izlozilo 36 istarskih vinara.Na slici: Ivan Jakovcic, istarski zupan.Foto: Neja Markicevic / CROPIX
 Neja Markičević / CROPIX

Šef IDS-a i istarski župan Ivan Jakovčić još se nije oglasio na prozivke kolege Damira Kajina koji kaže kako ta stranka više ne može biti talac jednog čovjeka. Jakovčić šuti i o subotnjem okupljanju Kajina s bivšim uglednim IDS -ovcima, poput Heraka, Debeljuha, Žufića, koje bi, ne krije, ponovno volio vidjeti u stranci.

- Prava je istina da je IDS izgubio previše ljudi, a vrh stranke mora konačno shvatiti da jedan čovjek ne može biti uvijek u pravu i da se Istrom ne može upravljati na daljinski - izjavio je Kajin koji tvrdi da nema namjeru izići iz IDS-a niti osnivati stranku. Jakovčić se drži podalje od javnosti, a njegov ured samo je objavio kako je do daljnjega na bolovanju, nakon što su mu prošlog tjedna dijagnosticirani problemi s visokim krvnim tlakom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 02:04