PRIJENOS FINALA US OPENA

ČILIĆ IPAK NA HTV-u 'Tražili su iznos kao za sve mečeve Roland Garrosa i Wimbledona zajedno!'

Marin Cilic of Croatia celebrates his victory over Roger Federer of Switzerland during their US Open 2014 men's singles semifinals match at the USTA Billie Jean King National Center September 6, 2014 in New York. AFP PHOTO/Timothy Clary
 TIMOTHY A. CLARY/AFP

Ljubitelji tenisa i brojni navijači Marina Čilića večeras će u 23 sata na HTV-ovom Drugom programu ipak moći pratiti prijenos finala US Opena. HRT-ovci na čelu s Brunom Kovačevićem s nositeljima prava pregovarali su tijekom nedjelje i ponedjeljka.

- Zahtjevni pregovori uspješno su okončani zahvaljujući krajnjim naporima Sportske redakcije HRT-a, koja je učinila sve kako bi hrvatski gledatelji mogu pratiti ovaj važan susret danas izravno u 23.00 sati na HRT 2. Pregovori su trajali danonoćno jer je vlasnik prava za ovaj meč tražio iznos koji bi odgovarao iznosu potrebnom za sve mečeve Wimbledona i Roland Garrosa zajedno. Možemo dodati kako su pregovori izašli iz sportskih okvira, te su u razgovor bili uključeni i diplomatski kanali - kažu urednici s Prisavlja, sretni što će svojoj publici omogućiti praćenje meča između Marina Čilića i Kei Nishikorija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 17:25