PROBLEMATIČNE SVADBE

Capak objavio: ‘Mladoženja će smjeti poljubiti mladu! Ples u vlakiću? Ne bih to preporučio‘

Od organizatora će se tražiti da spriječi grljenje i ljubljenje što je na vjenčanjima jako teško, to mi je sasvim jasno, dodao je
Krunoslav Capak
 Daniel KASAP/ POOL/HINA

Ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak u četvrtak ujutro je za Antenu Zagreb istaknuo da neće doći do zabrana svadbi i otkrio kakve će biti preporuke.

- Mi ćemo dati nove preporuke za organizaciju vjenčanja, okupljanja u ugostiteljskim objektima, catering, hotelima i tako dalje. Malo ćemo postrožiti, tj. morat će se precizno voditi poimenice prisutni gosti, njihov OIB, njihov broj mobitela...

Tražit ćemo od organizatora da spriječi grljenje i ljubljenje što je na vjenčanjima jako teško, to mi je sasvim jasno. Mladoženji će biti dozvoljeno da poljubi mladu. Cateringu će biti dane upute da hranu ne služe na pladnjevima, nego pojedinačno.

O zabrani nismo nikad razgovarali, nego o ograničenju broja, ali on trenutačno ostaje isti. I za ples ćemo dati neke preporuke. Mi vlakić ne bismo preporučili. Ljudi tad ubrzano dišu i pritom stvaraju kapljice koje se mogu prenositi - objasnio je Capak.

Otkrio je i bi li se on u ovom trenutku odazvao na svadbu.

“Osobno u ovom trenutku ne bih išao na vjenčanje, osim ako mi je to netko vrlo blizak, npr. kći ili brat”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:29