INCIDENT U OBITELJI

BUNJAC KIŠOBRANOM UDARIO LJUBAVNIKA BIVŠE SUPRUGE? Bivši saborski zastupnik prijavljen policiji zbog napada: 'Šutjela sam dosta, ali više ne mogu'

 CROPIX, Facebook

Bivšeg saborskog zastupnika Živog zida Branimira Bunjca (48) predzadnjeg dana 2019. godine prijavila je policiji bivša supruga Borka s kojom se “zakačio” u kući u kojoj su, sve do ljubavnog kraha, zajedno živjeli. Bunjčeva bivša partnerica optužila ga je za obiteljsko nasilje odnosno da ju je pokušao udariti kišobranom, a na kraju je umjesto nje, tvrdi, udario njezina dečka i to pred očima djece.

Incident se zbio 30. prosinca pred dvojicom sinova Bunjčevih te nekolicine gostiju, kada je bivši saborski zastupnik, prema tvrdnjama njegove bivše supruge, uzrujan ju tjerao napolje.

- Šutjela sam dosta i to samo radi naše djece. Ali sada je voda došla do grla. Žrtva sam brakorazvodne parnice u kojoj su djeca sporazumno dodijeljena njemu, a na mene je spao teret 2000 kuna alimentacije te mi je ostao teret otplate kredita za tu kuću u kojoj Branimir živi s novom djevojkom. Spornog dana Branimir mi je trebao dovesti mlađeg sina u moj podstanarski stan u kojem živim s novim partnerom, ali nije pa sam mu rekla da ću ja onda doći po njega. I došla sam autom s dečkom. Pozvonila sam na vrata kuće. Branimir je otvorio. Ušla sam u hodnik, ali on nije želio da ja u kuću uopće uđem i da mu vidim ljubavnicu. Podsjetila sam ga da sam ja i dalje vlasnica nešto manje od polovine kuće, ali me tjerao van – ispričala je za Jutarnji bivša supruga Branimira Bunjca koja je odlučila, tvrdi, čekati sina u hodniku kuće. Partnera optužuje i da joj je prijetio i tijekom brakorazvodne parnice da mora potpisati sporazum o podjeli imovine i odluci gdje će djeca biti.

Nova ljubav

Iz kuće na koju polaže pravo otišla je nakon što je našla novu ljubav, nakon čega je ubrzo zatražila razvod.

-Voljela bih da mlađi sin dođe k meni živjeti jer s njim imam skladan odnos. I vjerujem da će do kolovoza ove godine to biti sudski riješeno u moju korist jer sam nasamarena. Branimir se boji ekscesa, a ja se bojim jer nemam nikakvu zaštitu te mi se mjesečno skida s plaće 4000 kuna što otpada na kredit i alimentaciju. Bačena sam na koljena – zaključila je Bunjčeva bivša partnerica.

Branimir Bunjac, pak, na cijelu situaciju gleda s nevjericom jer je prokazan nasilnikom a zapravo se smatra “žrtvom majke svoje djece koja mu zagorčava život nakon što su se razveli”.

-Ne znam što bih rekao na sve ovo. Ja da sam ih mlatio kišobranom? Ludost jer ja imam slomljenu desnu ruku i gips. Ona je napravila scenu. Banula mi je u kuću kroz otvorena vrata. Uletjela u hodnik te počela vikati i galamiti: 'Svi van iz kuće, ovo je moja kuća!' To su sve gledali moji gosti među kojima je bilo i troje djece. Ostvarila je scenarij s koji mi prijeti već četiri, pet mjeseci. Imam poruke u kojima upravo to najavljuje, da će me politički uništiti. Ja sam zbog svega prijavio nju za širenje laži jer me na društvenim mrežama prokazuje nasilnikom, a podnio sam i prijavu protiv nepoznatog počinitelja koji po Facebooku o meni piše laži – otkriva Branimir Bunjac za Jutarnji list. Na upit zašto sina nije odvezao supruzi kako ona tvrdi, Bunjac podsjeća da prema sudskom rješenju ona mora preuzeti dijete kad hoće te ponavlja da on ima slomljenu ruku i da ne vozi zbog toga.

'Samostalno brinem o djeci'

- Od 1. srpnja brinem o dvoje djece samostalno. I vrlo je degutantno da me bivša supruga sprječava u mom životu iz kojeg je otišla samovoljno i naglo dok sam ja pokušavao spasiti brak radi djece. Ali nije išlo. Osjećam se kao vreća za boks po kojoj ona udara i udara. Ako smatra da su djeca mimo volje kod mene, zašto onda ne odu k njoj? Nitko im ne brani. Ja ne mogu natjerati nekoga da me voli. Još ću vam samo jedno reći vezano za alimentaciju. Ona ju plaća ispod zakonskog minimuma. Sudac je rekao da bi ona trebala iznositi 2800 kuna, ali sam ja taj iznos smanjio na 2000 kuna. Sudski smo se razveli, sve papire je potpisala samoinicijativno, podjela imovine išla je dogovorno. I ona sad meni uvjetuje da joj platim 20.000 eura. Za što? Umjesto da imamo civilizirani odnos zbog djece, ona ludi svaki puta kad me vidi u nekom društvu - zaključuje Branimir Bunjac uvjeren da se bivša supruga okružila bivšim kolegama iz Živoga zida koji joj pomažu u njegovom gaženju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 00:21