MAKLJAŽA U BIOGRADU

Bojnik Hrvatske vojske prebio srčanog bolesnika koji iznajmljuje pedaline

Neimenovani bojnik Hrvatske vojske zbog tučnjava na plaži u Biogradu cijelo je jutro proveo na policiji
 Jure Mišković/CROPIX

BIOGRAD - Da, pretučen sam sinoć ovdje na plaži i još uvijek se bojim napadača.

Srčani bolesnik

Ne mogu ništa više reći jer sam srčani bolesnik i liječnik mi je savjetovao da strogo izbjegavam svaku uznemiravajuću situaciju - rekao nam je 61-godišnji Biograđanin V. L. koji ima koncesiju za iznajmljivanje pedalina na biogradskoj plaži Soline i za sebe kaže da je 80-postotni invalid. Njega i njegovog mladog pomoćnika napala su dvojica Biograđana starih 40-ak godina, a jedan od njih je navodno djelatni bojnik Hrvatske vojske i brat lokalnog dužnosnika. Napadnuti iznajmljivač imao je nekoliko posjekotina po licu..

Dječja posla

- Neki mali je iznajmio pedalinu, a onda su došla neka druga djeca, popela se na nju i gnjavili toga maloga. Ovaj iznajmljivač je poslao jednog dečka da ih upozori, a onda je između njega i djece došlo do naguravanja. Došla je kasnije i policija, ovaj dečko što ih je umirivao je otišao dati izjavu. Oko 7 sati uvečer su na plažu došla dvojica Biograđana i napala toga dečka koji pomaže iznajmljivaču. Počeli su ga tući, a kad mu je iznajmljivač priskočio u pomoć, počeli su tući njega i mislim da su ga dobro izudarali.

Prepoznali napadača

Kada je došla njegova žena, nju su grubo odgurnuli. Mislim da takvo što nije bilo potrebno radi dječje svađe i tučnjave - rekao je jedan Biograđanin koji se svakodnevno kupa na plaži Soline I on je potvrdio da je jedan od napadača bojnik HV-a iz Biograda, jer ga i osobno poznaje. Bojnik je tijekom prijepodneva bio Policijskoj postaji u Biogradu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:49