GNJUSNA DJELA

Bludnik, pohotnik i zlostavljač djece osuđen na 19,5 godina zatvora, uložena žalba: ‘Preblago!‘

Dotični mjuškarac, inače poznanik roditelja zlostavljanje djece, osuđen je na jedinstvenu kaznu od 19,5 godina zatvora

Ilustrativna fotografija

 Susan Burrell/Alamy/Alamy/Profimedia/Susan Burrell/alamy/alamy/profimedia

Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru smatra da je 68-godišnjak koji je osuđen na jedinstvenu kaznu od 19,5 godina zatvora, bludnik, pohotnik i zlostavljač djece, preblago kažnjeg i žalilo se na presudu bjelovarskog Županijskog suda koju je zaprimilo 7. prosinca.

Istom presudom drugooptužena 41-godišnja hrvatska državljanka i trećeoptuženi 57-godišnji hrvatski državljanin proglašeni su krivima da su počinili kazneno djelo povrede djetetovih prava jednog djeteta te su osuđeni svaki na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine.

Tom je presudom osuđena i četvrtooptužena 50-godišnja državljanka Srbije i petooptuženi 50-godišnji hrvatski državljanin. Proglašeni su krivima zbog počinjenja dva kaznena djela povrede prava dvoje djece te za još jednu povredu djetetovih prava jednog djeteta - njih dvoje osuđeni su na po dvije i pol godine.

Tužiteljstvo je u petak priopćilo da je u utorak podnijelo žalbe na presudu zbog odluke o kazni za 68-godišnjaka, koji je poznanik roditelja zlostavljanje djece, koji su također osuđeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:51