DOSTUPNO ODMAH

BLAGA & MISTERIJE PREDSTAVLJAJU: Najveći junaci svih vremena ovjekovječeni na majicama kolekcije Hrvatski besmrtnici

Majice koje prikazuju najveće junake iz hrvatske prošlosti moguće je naručiti preko web trgovine.
 Blaga i misterije

“Pobjeda ili smrt!” bilo je osobno geslo bana, ratnika i pjesnika Petra Zrinskog, čije je ime danas simbol vještine, kulture i hrabrosti. Kad su pak, suborci pitali mogu li očekivati pomoć u obrani Sigeta, Nikola Šubić Zrinski je odgovorio lakonski. "Bog je visoko, a kralj daleko".

Nikola Šubić Zrinski
Blaga i misterije

Dva junaka koji su zbog junaštva, hrabrosti i požrtvovnosti ostali zabilježeni prvi su u nedavno lansiranoj kolekciji "Hrvatski besmrtnici" koja se sastoji od najvećih junaka iz hrvatske prošlosti prikazanih na visoko kvalitetnim pamučnim majicama. Uz svakog junaka, prikazano je i njegovo geslo, ili rečenica koju je izgovorio, a koje je ostala zabilježena za sva vremena.

Petar Zrinski
Blaga i misterije

Blaga & misterije su mjesto na internetu na kojem svatko može ljudi pronaći opise i fragmente manje poznatih povijesnih događaja, ali i priče te mitove i legende kojima Hrvatska zaista obiluje. U brojnim rubrikama u koje se svakodnevno dodaju novi sadržaji moguće je pronaći i informacije o dvorcima, utvrdama i starim gradovima, pročitati o zaboravljenim mjestima diljem Hrvatske, te misterijama i izgubljenom blagu koje i danas zaokuplja maštu.

Kupnja majice jedan je od načina na koji možete podržati Blaga & misterije. Prihod od prodaje koristi za financiranje Blaga & misterija čije djelovanje možete pratiti i na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 02:04