UTRKA ZA METROPOLU

BITKA ZA ZAGREB Ostojić: 'HDZ je izborom Margarete Mađerić dao do znanja da navija za Bandića'

Vrijeme je da Zagreb dobije novu, modernu i značajno pošteniju vlast, naglasio je Rajko Ostojić
 CROPIX

ZAGREB - Ministar zdravlja i SDP-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Rajko Ostojić najavio je danas da će svoj program predstaviti za desetak dana, uvjeren da će ga Zagrepčani prepoznati kao program za "novu, modernu i značajno pošteniju vlast".

Ostojić je kazao kako je u kampanji za zagrebačkog gradonačelnika svega šest tjedana, a neki mjesecima i godinama, te dodao da je, s obzirom na to, dobar i korektan razultat iz ankete Nove TV u kojoj je Milan Bandić zasad u prednosti.

"Uvažavajući činjenicu da preko 50 posto građanki i građana Zagreba (iz ankete) smatra da Grad Zagreb ide loše i u krivom smjeru, očekujem da će oni prepoznati moj program i moj tim", izjavio je Ostojić novinarima nakon proslave pete godišnjice Udruge "Sve za nju", upitan za komentar ankete.

Nakon predstavljanja programa, za sedam do deset dana, kazao je, krenut će u pretkampanju i kampanju, sukladno zakonu, kad se proglase izbori.

"Vrijeme je da Zagreb dobije novu, modernu i značajno pošteniju vlast", naglasio je.

Na zamolbu da komentira odabir Margarete Mađerić za HDZ-ovu kandidatkinju za gradonačelnicu Zagreba, Ostojić je rekao da i to govori kako HDZ navija za Bandića.

"Iz aviona se vidi da HDZ i Bandić koaliraju zadnje tri godine... kandidatkinja im je nacionalno 'vrlo prepoznatljiva' i to govori da se u biti navija za Milana Bandića", kazao je Ostojić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 17:49