ima svoju teoriju

Bakić o razvodu Billa i Melinde Gates: ‘Shvatio sam da mnoge oštromjeraše ostavljaju supruge...‘

Matematičar piše kako on zna za nekoliko primjera u kojima su se razveli stručnjaci koji se zalažu za oštre epidemiološke mjere
Nenad Bakić i Melinda i Bill Gates
 Krasnodar Peršun/Cropix/Profimedia

Inovator i matematičar Nenad Bakić, koji na svom Facebooku redovito objavljuje analize o pandemiji koronavirusa, danas se odlučio osvrnuti na razvod Melinde i Billa Gatesa.

Moćni par objavio je jučer u zajedničkoj izjavi da se rastaju nakon 27 godina braka, a Bakić je danas iznio svoju teoriju.

"Shvatio sam da mnoge oštromjeraše ostavljaju supruge. Osim ovog globalnog lidera oštrih mjera, samo ja znam dva slučaja na samom vrhu oštromjeraške hijerarhije (a ne bavim se tračevima), jednog alfu i jednog betu ili gamu - strance patološki angažirane u Hrvatskoj - su ostavile supruge", napisao je Bakić na Facebooku.

Kaže kako to što piše "nije trač, nego sociologija". "Vjerujem da žene skuže kad im muževi skrenu", dodao je Bakić i napomenuo kako je zaboravio i trećeg "oštromjeraša", no nije htio otkriti o kome priča.

"Zaboravio sam i trećega, koji je prije pola godine jako reklamirao svoju romantičnu vezu, ali nestale su sve objave nakon što se opet u jesen aktivirao u zastrašivanju", zaključio je Bakić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 10:30