PRODUŽILI ROKOVE

APPRRR: ‘Nakon požara na serveru podaci su sigurni, a isplate se odvijaju neometano‘

Naime, 24. lipnja zapalio se server u toj agenciji, smještenoj u zagrebačkoj Vukovarskoj ulici, koji su vatrogasci ubrzo ugasili
 Nera Simic/CROPIX

Zbog velikog broja upita medija i korisnika vezano za prošlotjedni požar, iz Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) u utorak su objavili da im je IT sustav u cijelosti operativan od nedjelje od 16 sati, kao i da su svi podaci sigurni.

Naime, 24. lipnja iza podneva zapalio se server u toj agenciji, smještenoj u zagrebačkoj Vukovarskoj ulici, koji su vatrogasci ubrzo ugasili.

Iz APPRRR-a u utorak navode da se isplate potpora i obrade zahtjeva odvijaju neometano, a rokovi za podnošenje jedinstvenih zahtjeva produženi su do 2. srpnja 2021. godine.

Podsjećaju da je produžen rok za podnošenje prijava za krizne mjere Destilacija vina i Potpora za krizno skladištenje vina do 30. lipnja 2021., kao i rok za podnošenje zahtjeva za obnovu potresom pogođenih poljoprivrednih potencijala putem operacije 5.2.1. "Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala" do 9. srpnja 2021. godine.

Dodatno, najavljuju da će se u ARKOD upisati svako zemljište za koje je podnesen zahtjev Agenciji za plaćanja u zadanom roku odnosno do 11. srpnja 2021. godine, a koji će se u slučaju potrebe produživati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 16:40